Přehled posledních diskuzních příspěvků

Matějův nejlepší dárek

Michaela Přibová 12.12. 11:42
Krásný článek. Dojemný. Jsou stále spolu Matěj a Fido?

Pražská Galerie 1 vystavuje hodně zajímavé fotografie

Dušan Brabec 12.12. 09:11
Profesionální fotografie z vernisáže výstavy jsem našel dodatečně a lze je nalézt na odkazu www.praha1.cz/vernisaz-vystavy-derecka-harda-odhalila-krasu-minimalistickych-zatisi/

Senioři přivezli do Prahy dobré zprávy

Naděžda Špásová 12.12. 09:09
Je dobře, že se setkání zúčastnilo tolik lidí, bylo tam určitě veselo. :-) Přeji všem krásné Vánoce a hlavně zdraví a štěstí do roku 2025.

O prachatickém draku

Hana Rypáčková 12.12. 08:45
Na Libín je cesta, jako jedna ze sta.... Ale ty nádherné výhledy. Tak draka nemá jen Brno....

Prosincový čas

Rostislav Mraček 12.12. 07:46
Když tak hledím k Protivanovu, vidím, že je tam bílo!

Mikuláš

Alena Velková 11.12. 12:17
Krásný příběh!

Rodina to považovala za můj hřích

Jindřich Berka 11.12. 11:57
Dobrý den, jste statečná. Nešlo to řešit jinak? Já byl také na vojně. Prostě voják o sobě nerozhoduje. Je však plno dívek, co to řešily jinak. Měly zájem a dnes se spolu se radují s vnoučat. Možná, že by měla dcera otce. Otec má velký vliv na dívku. Mám dva syny a dceru. S dcerou udržuji hezký vztah, miluje svého tatínka a ještě je po mě. Pracuje v ve válečné Sýrii v misi.

Lidé žili v Africe i daleko od řek a jezer. Čeští vědci odhalují historii Sahelu

Jarmila Komberec Jakubcová 11.12. 11:56
Velmi zajímavý a poučný článek. Ráda si čtu o historii naší země. Těším se na další zajímavosti z této oblasti historie.

Investujte dnes, získejte zítra – vaše budoucnost začíná teď!

Elena Valeriánová 11.12. 07:14
možná je toto důvěryhodné, když je to prezentováno na íčku, ale já ten pocit nemám. Zrovna v těchto dnech běžel na ČT1 před 18 hodinou pořad "Tohle radši nezkoušejte" zabývající se stejnou tématikou.

Kniha pro moudré čtenáře

Marie Měchurová 10.12. 16:59
Gratuluju k vydání knihy. Doporučím vnukům.....

Voskovník bahenní

Alena Velková 10.12. 11:44
Zajímavé. Diky za info.

Zážitek roku: Zobcová flétna

Anna Potůčková 10.12. 10:13
Hezký zážitek. Je vidět, že i v seniorském věku se dá leč čemu naučit, nebo přiučit nebo se zdokonalit. A hudbě porozumí snad každý v jakémkoliv věku.

Zase ty bizáry

Jan Zelenka 9.12. 15:53
Oldřichu, paráda.

Pohádka: O hodné kmotře lišce

Eva Mužíková 9.12. 14:11
Maruško, nejen dojemná pohádka s dobrým koncem, jak už to v pohádkách bývá, ale i roztomilé Mirkovy kresbičky mne moc potěšily.

Ještě chvilku: divadlo na míru pro prarodiče s vnoučaty

Danuše Onderková 9.12. 12:58
Měla jsem to štěstí, že jsem na tomto představení byla i Danielou Řeřichovou. Moc se mi představení líbilo.

Český červený kříž a Rezidence Hvězda, útulný areál pro seniory

Blanka Lazarová 9.12. 12:52
Ali, pěkný článek. Zase jsem si obohatila svoje chabé znalosti. Díky. :-)

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.