Přehled posledních diskuzních příspěvků
Poslední soutěže roku 2024 startují
Helenka Vambleki 1.12. 14:17
Krásná témata! Určitě do soutěže něco přispěji.
Vánoce, vánoce přicházejí
Vladislava Dejmková 1.12. 10:52
Soňo, tyhle knížky mají moje vnoučata ráda. Dostala jsem jejich vánoční přání ve fotokopii, takže jsem už po konzultaci s druhou babičkou objednala dárky. Vnuk chce hru Jízdenky, prosím, vnučka Gábinin domeček.
Panic
Alena Švancarová 1.12. 10:49
Jen s milovanou láskou je to o nebi.Pravda pravdoucí, jinak není na co vzpomínat.
FEJETON: O důležitosti zloprcků
Jana Vargová 1.12. 09:32
Tonda si určitě nezaslouží exkomunikaci, naopak, semtam nějaké to hýčkání. Stejně tuším, že se na jeho příští náměty těšíte.
Dobrý den
Eva Sýkorová 1.12. 09:21
Zajímavé a pravdivé úvahy. I já si vždycky večer před spaním říkám, že to byl dobrý den, přestože i mně někdy zdravotní problémy dávají zabrat. Těším se i na ten dnešní, protože se sejdeme celá rodina a oslavíme narozeniny tří z nás. Protože to bylo před jednadvaceti lety se mnou zahnuté, vážím si každého dne, který mně osud dopřává.
Krása krasobruslení
Alena Velková 30.11. 13:33
Dano, i my jsme dříve doma s maminkou a babičkami sledovaly krasobruslení černobíle a jako vy si představovaly, jak to musí být v barvě krásné...cituji vás..."Ten úžasný barevný lesk a třpyt flitrů, zrcadlících se na ledě, ách..." Teď se rády občas mrknem na StarDance, kde se mě i vnučkám samozřejmě líbí šaty tanečnic. O to víc jsem byla před dvěma dny v šoku, když jistá paní chytrá na Seznamu prohlásila, že ..."pořad prezentuje maloměšťáckou idylu založenou na třpytivém bohatství a buržoazní nádheře..." Jsme mi to ale maloměšťačky, co?
Letošní Advent
Blanka Lazarová 30.11. 12:27
Marie, děkuji za vaše krásná slova. Adventní čas nás nutí k zamyšlení o nás samotných, o tom zpomalit, udělat něco nejen pro sebe, ale i pro jiné. Radovat se z maličkostí, ne jen z materiálních darů. Taky sdílet radost s blízkými nebo potěšit někoho, kdo je sám. :-)
Můj hřích mládí
Jan Zelenka 30.11. 10:20
Kralupská ZŠ i posléze gymnázium, kam jsem chodil, byly zcela normální školy, bez ideologického nátlaku. Dokonce náš třídní na gymnáziu nám zpočátku řekl, že své učitele budeme oslovovat pane profesore a paní profesorko. A dodal, že na této škole se nesoudruhuje. Bylo to počátkem šedesátých let. To, co popisujete, je přímo hrozné. Bohužel.
Co si uděláme k sobotnímu obědu?
Jana Jurečková 29.11. 21:05
Vzpomínám na hlášky našeho tchána. Pokud jsem nakoupila něco ve větším množství - " No, kdyby náhodou byla válka. " Hodí se na tento příběh.
Koho se lidé nejvíc bojí?
Alena Velková 29.11. 15:37
Typická mužská reakce :-) Muselo to být strašné. Něco podobného jsem zažila jednou a snad už mě taková šílenost nikdy nepotká.
Křižovatky alebo rozprávanie o Leoši Janáčkovi
Daniela Řeřichová 29.11. 09:15
Děcka mají pravdu. Také píšete srdcem. Mám moc ráda Vaše živá vyprávění ze života. Ten také většinou není slohová práce s bezchybnou gramatikou. Těším se na další články. :-)
Zápisník starého muže: Kuřácký vagón
Blanka Lazarová 29.11. 09:09
Ano, doba paradoxů byla, je a bohužel asi bude.
Prázdniny kdysi
Dana Straková 29.11. 08:44
Hezké, taky jsme ve volnosti travily se sestrou prázdniny u dědy. Pár povinností sice bylo, jako dojít do krámku s bandaskou pro mlíko a pro rohlíky a to jsme zvládly rychle po ránu a pak už jsme měly volno. Byly to krásné dny a víte, že pochybuju, že dnešní děti budou jednou takhle vzpomínat na organizované aktivity, hry na mobilu a "all inclusive" dovolenou s rodiči v hotelu u moře.
Naše umělkyně, které se proslavily mimo rodnou hroudu
Dana Straková 29.11. 08:29
Děkuji za hezký článek a těším se na další.
Zásilkovna přizpůsobuje své služby a produkty lidem, aby posílání zásilek byla ještě větší radost
Dana Puchalská 29.11. 07:12
Mám se Zásilkovnou velice dobré zkušenosti .
Listopad končí
Dana Straková 28.11. 23:46
Bylo toho spousta, co se nám snažili vtlouct do hlavy a spousta toho, o čem jsme neměli vědět. Ale tu manipulaci s myšlením lidí neměli zdaleka tak vymáknutou, jako je tomu dnes. Al
Na rozdíl od vás si ale myslím, že tomu co nás učili, snad nemohl věřit ani váš soudruh ředitel.
Tomu neuvěříš: Ráj totality
Dana Straková 28.11. 23:13
No upřímně, tak barvitě vylíčeno, že by jeden taky hodil šavli. Ale chápu vás, to prostě člověk nemůže držet v sobě, to musí jít ven...
Moje životní křižovatka: Bít či nebít
Vladislava Dejmková 28.11. 21:00
Milé a vtipné. Vykouzlilo mi to úsměv na tváři. Díky moc.
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.