Rychlou přesnídávku dělám každý rok a moc všem chutná.
Připravím si jablíčka, která oloupu a zbavím jádřinců. Nakrájím, dám do hrnce, malinko podleji vodou a na mírném ohni vařím s přidáním jednoho vanilkového cukru. Do dalšího kastrolu část rozvařených jablek odeberu, přidám jahody, které spolu s malinami a borůvkami mám na mražáku, nechám podusit a nakonec rozmixuji ponorným mixerem. Dám do skleniček a 10 minut zavařuji. Tak postupuji i s malinami a borůvkami.
Když si chci pohrát, tak do skleniček navrstvím postupně všechny příchutě, nejen to dobře vypadá, ale i chutná . Přesnídávka takto uvařená je krásně hustá a tím, že se kromě vanikového cukru další cukr nepřidává, je i zdravější.
Kdo neznáte, vyzkoušejte, dobrou chuť!