Rychlá přesnídávka
FOTO: autorka

Rychlá přesnídávka

20. 10. 2016

Rychlou přesnídávku dělám každý rok a moc všem chutná.

Připravím si jablíčka, která oloupu a zbavím jádřinců. Nakrájím, dám do hrnce, malinko podleji vodou a na mírném ohni vařím s přidáním jednoho vanilkového cukru. Do dalšího kastrolu část rozvařených jablek odeberu, přidám jahody, které spolu s malinami a borůvkami mám na mražáku, nechám podusit a nakonec rozmixuji ponorným mixerem. Dám do skleniček a 10 minut zavařuji. Tak postupuji i s malinami a borůvkami.

Když si chci pohrát, tak do skleniček navrstvím postupně všechny příchutě, nejen to dobře vypadá, ale i chutná . Přesnídávka takto uvařená je krásně hustá a tím, že se kromě vanikového cukru další cukr nepřidává, je i zdravější.

Kdo neznáte, vyzkoušejte, dobrou chuť!

recepty
Hodnocení:
(4.6 b. / 5 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.