Margot úly
FOTO: autorka

Margot úly

18. 12. 2017

Na přípravu úlů budeme potřebovat:

Margot čokoládu 3 kusy
Mletý cukr 5 dkg
Piškoty 40 kusů
Máslo 10 dkg
Vanilkový cukr 1 balíček
Rum nebo slivovici
Formičku na úly

POSTUP:
Vychlazenou Margot čokoládu si na struhadle nastrouháme do mísy. Piškoty pomeleme nebo nastouháme, přidáme mletý cukr, vanilkový cukr, nahřáté máslo a stopečku rumu nebo slivovice. Vše ručně promícháme a vypracujeme váleček, který zabalíme do igelitu a dáme aspoň  na 3 hodiny do lednice. Pak si formičku na úly trochu vysypeme mletým cukrem, namačkáme trochu těsta, uděláme vařečkou důlek a vyklopíme. Pak naplníme krémem, já plním Nutellou, a nalepíme na piškot.

Kdo neznáte, vyzkoušejte, nejenom, že je to rychlé, ale i moc dobré.

 

Z archivu - náš portál obsahuje více než 8 000 čtenářských příspěvků, nejrůznějších příběhů ze života, vzpomínek, ale i cestovatelských tipů, rad či gastronomických receptů. Připomeňme si vybrané příspěvky, které obohatily tento portál. Patří k nim i tento, který jste si právě přečetli.

recepty
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.