Možná to nebude pro někoho nic nového, ale já jsem se tento fígl naučil teprve nedávno, často ho používám a musím potvrdit, že funguje dokonale. Asi se vám mnohokrát stalo, že jste nakoupili více čerstvého pečiva, než jste mohli spotřebovat. Než ho nechat do druhého dne zgumovatět (dnešnímu pečivu často „stačí“ jen pár hodin), případně nechat ztvrdnout na strouhanku, je lepší jej uložit do mrazáku. I za mnoho týdnů poté můžete zmrzlý chléb, housky či koláče nechat na vzduchu samovolně rozmrazit (mikrovlnku raději nepoužívat) a získáte chutné a relativně čerstvé pečivo.
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 46. týden
Co se děje na podzim v přírodě? Tak právě o tom je vědomostní kvíz tohoto týdne. Kolik tentokrát získáte bodů?
AKTUÁLNÍ ANKETA
Nakupujete vánoční dárky prostřednictvím e-shopů?
Ano, hlavně proto, že je to snadné a rychlé
Ano, hlavně kvůli výhodnějším cenám
Ano, ale jen výjimečně (např. není v blízkosti prodejna, kde bych zboží koupil(a)
Ne, hlavně proto, že zboží nevidím na vlastní oči a nemohu jej prověřit
Ne, protože nechci platit zboží kartou ani převodem