Houbová smaženice

Houbová smaženice

22. 8. 2014

Jsou desítky houbových receptů, přesto houbaři asi nejčastěji dělají klasickou houbovou smaženici.

Budeme potřebovat: Houby, cibulku, sádlo nebo olej, sůl, pepř, kmín, majoránku, krupici.

Na pánev dáme olej nebo sádlo, nakrájenou cibulku, kterou osmahneme, přidáme očištěné a nakrájené houby, malinko podlejeme vodou a dusíme podle druhu hub tak dlouho, až jsou houby měkké.

Přidáme všechno koření, dvě lžíce krupice a vejce. Dosmažíme a podáváme s krajícem chleba.

 

Také máte rádi houby? Prozraďte nám, jak je zpracováváte a jaké pochoutky z hub připravujete. Pošlete nám svůj recept na jakýkoli pokrm či přílohu z hub. Nejzajímavější recept oceníme "nejlepší českou kuchařkou všech dob" od Marie Janků-Sandtnerové.
houby
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

Fotogalerie

Zpět na homepage

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.