Zdeněk Huspek
26.11.2014 21:35
Pravda je, že když jsem se v roce 1980 přistěhoval do Plzně, kde jsem sice měl příbuzné, ale jejich návštěvy byly spíš sporadické, tak jsem díky těmhle pochodům za 3 roky znal okolí Plzně lépe, než někteří rodilí plzeňáci (í).
Zdeněk Huspek
26.11.2014 21:22
Pravda je, že když jsem se v roce 1980 přistěhoval do Plzně, kde jsem sice měl příbuzné, ale jejich návštěvy byly spíš sporadické, tak jsem díky těmhle pochodům za 3 roky znal okolí Plzně lépe, než někteří rodilí plzeňáci (í).
Svatava Páleníková
26.11.2014 20:47
Pěkné, vtipné, to máte opravdovou vzácnost :-)
Eva Mužíková
26.11.2014 20:46
Dálkový pochod jsem nikdy neabsolvovala a už to v tomto věku /70/ nedoženu. Chodím na turistické pochody se seniory, ale víc jak těch 10 - 15 km již nezvládnu. No ale ten deník bych přece začít psát mohla:)))
Zuzana Pivcová
26.11.2014 20:24
To je nádhera, když má někdo takovýhle deník s fotodokumentací, věcně i vtipně okomentovanou, škoda, že já jsem si psávala jen hloupoučký deník "milostný". Moc se mi ten Váš příspěvek líbí, opravdu!
Zdeněk Huspek
26.11.2014 20:15
Zdeněk Huspek
26.11.2014 20:02
Děkuji za komentáře, s tou pečlivostí to není až tak divoký. Zapisovat si kilometry jsem se naučil někdy ve 14ti letech, kdy jsem závodil na kole a vedli jsme si tréninkový deník. Ten se musel ukázat trenérovi, že jsme se neflinkali. Posledních 5 let, co zase jezdím na kole, si znovu píšu kilometry a místa, kde jsem byl - naše paměť už poněkud slábne :-).
Pěší chůzi už taky moc nefandím, na kole toho člověk vidí víc, i když některý místa jen projede a nevšimne si něčeho zajímavýho, zatímco pěšky by tomu věnoval víc pozornosti. No, nemůžeme mít všechno...
Hana Rypáčková
26.11.2014 19:46
Moc mě potěšily trasy pochodů.Mohu si to představit,tato oblast je mi blízká.Taky už ujdu jen 15 km bez úhony.Vyhovovalo mi 30.Padesátka byla jen jedna po Šumavě a nedobrovolná.Praha -Tábor dobrovolně v noci ve dvaceti ,asi kvůli klukovi....Ať žijí dálkoplazi !!!
Eva Balúchová
26.11.2014 19:36
Závidím vám vaši pečlivost.Každý rok si koupím denníček na zaznamenávání tras a výletů,ale tak krásně ho vedený nemám.
Taky jsem nešla 50.to bych nezvládla.Nejvíc 35km,teď v důchodu mě nejvíc vyhovují trasy do 15km.
Jana Šenbergerová
26.11.2014 19:23
Tak to je krásné! Padesátku jsem nikdy nešla, ale Zlatohorskou pětadvacítku a nově Zlatohorský treking několikrát s kamarádkou z Děčína. Býval to zlatý hřeb našich týdenních podzimních putování po Jesenicku.