Výlet na houby

Výlet na houby

4. 12. 2014
Můj příběh
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Hezká vzpomínka na houbaření.Letos rostla spousta hub, ale tak nějak přerušovaně.Na takové malinké hříbečky dloubané z mechu a jehličí vzpomínám ráda.Chodila jsem je na své místo denně sklízet.Mám je naložené v octě .Asi to budou dárky s nějakou uháčkovanou krajkou na víčku.Dík Jano za inspiraci.
Marie Magdalena Klosová
Vyprávění jako pohlazení po duši.Ty "hříbečky"byly určitě jen skřítkové,kteří chtěli potěšit a pak zas šup zpátky do lesa.
Soňa Prachfeldová
Procházka lesem i bez sbírání hub stojí zato. Pěkné.
Olga Štolbová
Prima povídání, procházka lesem nikdy nezklame. Já letos na houbách nebyla, zemřela mi kamarádka houbařka a bez ní by to nebylo ono, tak snad až za rok.
Jana Šenbergerová
Moc hezká a vtipně podaná vzpomínka na houbami vonící les. Často se vracíme domů stejně úspěšní i stejně osvěženi. :-)
Zdenka Jírová
Moc hezky jsi zpracovala náš výlet, který byl krásný, přesto, že jsme přinesly"houby".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody