Fotogalerie: U nás v zimě 2012

Fotogalerie: U nás v zimě 2012

10. 12. 2014

Několik starších fotek z roku 2012 mi připomělo, jak může vypadat zima. A protože datum na fotkách je právě aktuální, tak je dávám k nahlédnutí i jiným. Snad připomenou atmosféru zasněžené zimy.

fotogalerie fotografie fotografování
Hodnocení:
(3 b. / 1 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Kolářová
Nemám zimu ráda, ale v PC se vždy ráda podívám na kouzelnou zimní foto pohádku.
Marie Novotná
Hurá,konečně ta okolkovaná žádost dorazila na správnou adresu,jen toho patřičného zboží je nedostatek.Tak snad po novém roce dostanou nové zboží a víc :))
Radovan Cakl
Dobré ráno. Teď mě napadá, neposílala jste tu žádost přes ČP!?! To by mohli doručit až na Velikonoce ;-))
Marie Novotná
Pane Cakl,děkuji,už jsou v mém PC.
Radovan Cakl
Paní Novotná, tak jsem to dal na svůj profi. Lehce jsem prosvětlil popředí a zvýšil saturaci oblohy. Máte tam orig. i upravenou pro porovnání
Libuše Křapová
Krásné, zasněžené, romantické..., mám ráda sníh čtrnáct dní v roce na Vánoce. Fotky jsou moc hezké :-)
Marie Novotná
Pane Cakl,pokusím se poslat okolkovanou žádost tam ,,nahoru"s těmito fotkami.Možná už zapoměli ,že mají poslat nám na zem něco bílého v podobě sněhu. :)Námitky k úpravě fotek určitě nemám.Originál je oříznutý ,protože tam byl datum.
Radovan Cakl
Tohle byste měla poslat "nahoru", asi už zapomněli, jakou zimu mají pro nás namixovat. Zasněžená krajina a nízké slunce, to je paráda. Je škoda této kombinace nevyužít a nepohrát si s fotkou. Jestli nemáte námitky, dovolil bych si upravit třeba tu první v protisvětle a nabídnul bych Vám ji na ukázku na svém profilu.
Radovan Cakl
Tohle byste měla poslat "nahoru", asi už zapomněli, jakou zimu mají pro nás namixovat. Zasněžená krajina a nízké slunce, to je paráda. Je škoda této kombinace nevyužít a nepohrát si s fotkou. Jestli nemáte námitky, dovolil bych si upravit třeba tu první v protisvětle a nabídnul bych Vám ji na ukázku na svém profilu.
Marie Magdalena Klosová
Zima umí kouzlit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

20%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%