Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Novotná
11.12.2014 16:05
Zdeni,jsi jednička.Ta kytička bez názvu bude asi kohoutek .Tenhle kraj určitě stojí za návštěvu.Snad se mi to někdy podaří.Díky za ukázku.
Radovan Cakl
11.12.2014 13:29
Pěkná Vycházka i fotky. Skoro by se dalo říct, že mapy netřeba. Jeseníky jsou krásné, jezdíme od r. 2008 jednou až 2x ročně do Rapotína a Velkých Losin. Bohužel, špátné nohy a astma nejsou dobrým předpokladem pro horskou turistiku a těch cca 12 km bych nezvládl. Takže dík za virtuální procházku a zážitek.
Alena Vávrová
11.12.2014 13:16
Nádherná vycházka a popis včetně geologie a orientace. Díky! Ze mne se stala milovnice Jeseníků ještě tak o desítku a něco let dříve, nežli jsem si mohla s Hankou Pr. splnit svoje velké přání znovu se tam podívat. Byla jsem tam předloni i letos. Jsou to nádherné hory.
Zoja Sedláčková
11.12.2014 12:55
Objevila jsem Jeseníky v roce 2012 díky Hance Práglové, která nás pozvala se svými seniory na týdenní pobyt do Karlovy Studánky. Hned jsem si je zamilovala. Vloni jsem vyrazila se sestrou do Velkých Losin a letos opět s Hanou do K.Studánky. Díky vašemu výletu mám tip na další vycházku při příštím pobytu.
Miroslav Štorch
11.12.2014 11:47
Také rád vzpomínám na Jeseníky, kde jsme se studenty měli krásný turistický kurz a bydleli na chatě Barborka kousek od vysílače Praděd. Teď nedávno tam hořelo. Moc pěkné snímky. Je vidět, že jste do fotografického kroužku nechodila zbytečně, jak jste psala v retro-příběhu. Díky za potěšení z rozhledů.
Anna Potůčková
11.12.2014 11:27
Nádherné fotečky. Máme tu spoustu krás a zajímavostí, jen je třeba se dívat a všímat si jich.
Hana Rypáčková
11.12.2014 11:27
Jak ráda jsem se zase do těch míst podívala.A v tak nevídaně krásném počasí.Moc hezké.
Kdysi jsme tam s manželem nachodili přes 300 km ve čtrnácti dnech.Oba jsme si teď s fotečkami zavzpomínali.