Předvánoční procházka
posvátnou krajinou Šumavy
24. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
23.3.2015 00:13
Opět nádherná Šumava.Nádherně ji popisuje Karel Klostermann ve své knize Mlhy na blatech.
Jaroslava Handlová
30.12.2014 19:36
Tato procházka díky pěkně zvolené pestrosti námětů na fotografiích se mi taky moc líbí. Šumava v sobě má vskutku cosi tajemného i pro mne.
Hana Šorejsová
26.12.2014 06:22
Hani, moc hezké, také děkuji za procházku Šumavou, kde žili rovněž mí prapředci.
Miroslav Štorch
25.12.2014 22:29
Déky za hezké snímky a připomínky na známá místa. Můj prapradědeček byl revírníkem v Sušici a také další potomci tam působili. Hrad Rábí je veliký a krásně položený.
Zuzana Pivcová
25.12.2014 21:45
Šumavu celkově moc neznám. Působí na mě jako celkem nedotčený kraj, který chce a nechce být příliš odhalován. V tom je pro mě jeho hlavní půvab.
Alena Tollarová
25.12.2014 09:19
Připomněla jsem si naši dovolenou v penzionu Hnízdo s překrásným pohledemm přímo na Rabí. A samozřejmě taky rozhlednu Javorník, kde jsme strašně zmokli, hrad Kašperk a další místa. Včetně návštěvy hřbitova v Úbislavi, kde jsem hledala své předky. Díky.
Alena Vávrová
24.12.2014 16:35
Hani - a skutečně je "krásný hled na ten Boží svět" a moc krásně - s láskou - jsi to napsala i nafotila. Jsem ráda, že jsem na některých místech také byla.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA