Před ohňostrojem utečte
se svými miláčky na venkov
31. 12. 2014
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Čadová
30.12.2014 22:14
Zažila jsem jednu pejskařku, která na Silvestra venčila čivavu a neměla pejska na vodítku. Najednou se ozvala hrozná rána, milá čivava se lekla a paničce utekla. Vše dopadlo dobře, pejska panička za dva dny našla a myslím si, že už nikdy žádné venčení bez vodítka nebylo!
Hana Rypáčková
30.12.2014 19:38
To musím říci, že se bojí vysavače, zdrhá..A že mu vadí auto-možná, že taky vrčí....
Libuše Křapová
30.12.2014 18:57
Náš Ferda se taky bojí. Bouřky, ohňostroje, jakéhokoliv bouchání. Když čekáme bouřku a ohňostroje, otvíráme do prádelny. Má místečko za pračkou, a když už to moc bouchá, ví, že přijdeme a pomazlíme se s ním. Nemá rád ani vysavač, když uklízím v zadní předsíni, vždy důstojně odejde na dvorek.
Eva Mužíková
30.12.2014 18:09
Já už jsem o tomto tématu napsala hodně, ale přesto se připojuji. Pobyt na venkově, jak zde i ostatní píší, je opravdu v těchto dnech pro pejsky děs, skoro stejný jak ve městech. Já chápu, když oslava nového roku o půlnoci, tak ať je, přizpůsobím se, vím o tom. Ale tohle současné šílenství, které přetrvává ještě několik dnů v lednu, mne přivádí do stavu, kdy bych byla schopná fyzicky trestat každého střelce... DEBILOVÉ BEZOHLEDNÍ!!!!!
Eva Balúchová
30.12.2014 17:32
Taky si říkám,že by si na venkově moc nepomohli.U nás to střílí před silvestrem,na silvestra i po něm.A přesně jak píše paní Novotná,na každé oslavě musí být ohňostroj.Hlídám vždycky mladým psa a ten chudák sedí ve vaně a naříká.
Marie Novotná
30.12.2014 16:26
Bydlím na vesnici celý život.Poslední roky jsou ve vsi petardy při sebemenší oslavě.I v lesích v malé hospůdce se často ozývají rány a ohňostroje.Nechápu,co je to za modu.Psi vyjí,bojí se,ale petardy lítají vesele dál.Ti,co střílejí to prostě neřeší.Před lety k nám přišla ,,vyhozená" fena foxteriera a zůstala.Jakmile se blížila bouřka,my nic netušíc,ona zalezla pod stůl a vydržela až do té doby,než se bouře vzdálila.
Miluše Hasenohrlová
30.12.2014 16:11
Paní veterinářka nemá tak zcela pravdu.Už i na venkově není klid,ale myslím,že to řádění je kratší dobu.Petardy,světlice a jiné...Já se svými pejsky jsem po celou dobu v kotelně a povídám si s nimi.
Hana Rypáčková
30.12.2014 15:38
Náš pes se nebojí, dívá se na ohňostroj a nic. Nevím, jestli je to těma svislýma ušima,nebo že je pudl a přinášel zastřelené ptáky /kdysi/,nebo je nahluchlý?Ale nesnáším to já-ty kuličky v rukou dětí...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA