Libor Farský
22.5.2015 21:57
Jani, to je ta moje roztržitost. Hned to spěchám napravit.
Jana Drobňáková
22.5.2015 20:28
Pôvodne som nechcela písať sem, lebo toto je dialóg a tieto slová môže čítať každý. Riešila som to výzvou k priateľstvu, ale dobre, môžte ju ignorovať. Cením si Vašu ochotu. Knihu som si kúpila a už som na 209-tej strane. Nie je to "Konfucius", ale príma oddychovka. Ešte raz ďakujem.
Libor Farský
5.5.2015 12:30
Jano, kdyby nebyla v prodeji ani v knihovně, mohu Vám ji k přečtení poslat. A další od Betty "Vejce a já" znáte? Tu ale nemám.
Jana Drobňáková
17.4.2015 18:23
S údivom zisťujem, že tento môj príspevok sa číta aj keď už nie je v bežnej ponuke. Ospravedlňujem sa, že odpovedám až teraz. Libor, nečítala som spomínanú knihu, ale už si ju idem vygoogliť a určite si ju prečítam. Ďakujem za tip.
Libor Farský
6.4.2015 13:55
Ještě doplňuji - ten můj inzerát byl pod Zn.: "Co život dal a vzal". Je to má nejmilovanější knížka - humorná autobiografie Betty MacDonaldové, kde je také leccos o seznamování se. Četla jste ji? Pokud ne, tak vřele doporučuji.
Libor Farský
5.4.2015 23:33
Miloučké, Janičko. Také jsem si kdysi, už jako vdovec s malými dětmi, podal inzerát: "Něžnou dlaň a pocit bezpečí, milence a mámě za vůni člověčí". Dostal jsem dost odpovědí, ale všechny z velké dálky, i ze Slovenska. Bližší seznamování cestováním s dětmi anebo jen o dovolené se ukázalo jako nereálné, nakonec jsem to vzdal.
Jana Drobňáková
12.1.2015 13:51
Pani Soňa, veľká láska to nebola, ale je to milá spomienka. A pani Márii - u nás sa hovorí chalan /krátko/, to keď HO ešte raz stretnete, aby ste vedeli, čo bol a ešte určite je. Sme generácia, ktorá naše národy neberie tak cudzo. Vojenská služba tomu dosť napomohla, ale mňa minula.
Ďakujem redakcii za foto. Mimochodom je to námestie a pešia zóna Popradu.
Marie Magdalena Klosová
12.1.2015 13:25
Také zdravím na Slovensko.Moje vzpomínka se týká"chalána"
z Bratislavy.Je dodnes krásná a intenzívní./nevím,jestli označení je správné,je to z odposlechu/
Soňa Prachfeldová
12.1.2015 13:24
Škoda, když jsem začala číst, tak jsem očekávala na konci velkou lásku. Zřejmě to tak mělo být .
Alena Tollarová
12.1.2015 12:46
Z takových střípků se skládá náš život. Je hezké občas zavzpomínat. A třeba si i představovat, co by, kdyby ...
Načíst starší příspěvky