Ilustrační foto: Afrika repro
S magazínem i60 na výletě v Africe!
2. 1. 2025
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
6.1.2025 11:50
Na safari vidím stádo slonů, začíná tanec u baobabů. Plným proudem šampus teče. Eva ječí …Bože, ty mé křeče…..
Soňa Prachfeldová
6.1.2025 11:02
Je jich hodně, nás je málo, aby nás to nezdolalo. :-) Neumíme africky kváknout, budeme v té řeči muset máknout.
Eva Mužíková
6.1.2025 10:54
Soni nesmuť my to dáme, až se v buši rozkoukáme. Domorodci s dlouhým kopí, jistě se nás záhy chopí. Odvedou nás všechny stranou, chránit nás před tamní faunou.
Soňa Prachfeldová
6.1.2025 08:57
Pro pána krále, máme tu ty tři krále a ten černý vzadu vystrkuje na mě bradu.Nechce s námi jet, že je u nás lepší svět. Pěkný chlap to jo, to je, jenže svatý je, jéje.
Danuše Onderková
6.1.2025 08:39
Zpráva se někde toulala,
nakonec v mobilu mi přistála.
Sedám do stíhačky, SOS slyším,
a za Jarkou už rychle svištím.
Jarku lvice honila,
bumerang po ni hodila
a už k letišti spěchá,
kde stíhačka na ni čeká.
Snad se ji cesta líbila,
a že zase poletí, slíbila.
Eva Mužíková
6.1.2025 00:43
Mám i zprávu od Eleny, že si mám být jistá. Aby byli všichni zdrávy, překvapení chystá. Chce to hodně vitamínů!!! Pod palmami bude v stínu, fermentovat zeleninu.
Eva Mužíková
6.1.2025 00:22
Jarko, zůstaň v pohodě, nenechám nic náhodě. Onderková z Ostravy, tento renonc napraví. Stíhačku už pilotuje, k letišti se přibližuje. Odežeň pryč opice, hady a ptáčky, rychle naskoč do stíhačky. Pár výkrutů jsi snad dala, hlavně že ses nepo....la;))) Vitej doma.
Jaroslava Handlová
5.1.2025 23:14
Evo, záchranný tým ještě nedorazil. Tvůj letecký speciál, asi se v buši zatoulal. Ty víš, že zvířata chtějí mít svůj klid, nedají se vyrušit. Je to jejich výsostné území, kdo to neví, srovnají ho se zemí. Já teď odplížím se rychle k letišti. Počkám, až nade mnou nějaká peruť zasviští. Já děkuji Ti za pomoc, snad přežiji v Africe i další noc ♥☺
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA