Průběžné výsledky Velké módní soutěže:
Velká módní soutěž:
známkování modelek
1. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Krausová
13.3.2015 17:10
Paní Jano, přesto, že nejsem nikdy mezi prvními 10 hodnotícími, nevidím v tom žádný střet zájmů. Nebo se obáváte konkurence, která je vždy na místě? A s nespravedlností to nemá nic společného, takový je život- a tím je často "boj"... Já nešla do této soutěže, abych byla na ""bedně", byl to jen okamžitý nápad, nic víc.
Jde přece jen o zpestření žiovota.
Jana Mesarčová
13.3.2015 07:44
Jejda - bedna? To je prima. Děkuji všem, kdo to ovlivnil.
Avšak škoda jen, že do průměru prvních 10 hodnotících čtenářů jsou započítána hodnocení již zúčastněných rivalek. V tom vidím střet zájmů soutěžících a nespravedlivé vyhodnocení. Proto si tím více cením prozatímní místo na bedně.
Eva Krausová
19.2.2015 18:28
Má jmenovkyně Evo B.,
myslím, že mě také nemá foťák rád, ač bych spíš řekla, že já jeho, raději fotím druhé, než bývám focena...
Zkuste to a uvidíte, že to jde, protože každá z nás má v sobě něco krásného, ženského,přitažlivého, ale hlavně svého.
Držím palce, jděte do toho.
Eva Balúchová
18.2.2015 20:07
Taky hledám příspěvek Lidmily.
Děvčata,já jsem se snažila,ale mě nemá fotoaparát vůbec rád.
Alena Várošová
18.2.2015 15:11
Také jsem jej četla a pobavila jsem se,nepřihlašovala se náhodou do soutěže,tak mi to připadalo a dlouho,dlouho nic.,škoda.Ćekáme na další devčata.
Eva Krausová
18.2.2015 09:50
Kam najednou zmizel příspěvek paní Lidmily Nejedlé, její text byl skvělý...?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Do Bílého domu, úřadu prezidenta USA, nastupuje Donald Trump. Je to podle vás dobře nebo špatně?
Určitě dobře, nejen pro USA, ale i celý svět
Možná dobře pro USA, ale pro Evropu už méně
Není to dobře ani pro USA, pro Evropu už vůbec ne