Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Šenbergerová
7.2.2015 22:38
Není třeba nic vysvětlovat ani se omlouvat. Není co promíjet. Oběma se nám básnička líbila a to je, oč tu běží. Dobrou noc.
Vladka Steinová
7.2.2015 17:53
Dobrý večer, děkuji p. Jano Š. asi jsem to špatně pochopila, ale nemám mometálně už sílu na nějaké další vysvětlování,či omlouvání.Jak vidíte, já se stáhla, nic už nepublikuji a do ničeho nevstupuji.Přeji pěkný večer a promiňte.
Jana Šenbergerová
7.2.2015 17:05
Paní Vladko, vy si vážně myslíte, že ta můra se týkala vás? To mě mrzí a doufám, že ostatní pochopili, stejně jako paní Elena. Psala jsem o básni, nemám ve zvyku navážet se do lidí. :-) Vy jste napsala svůj názor - o správnosti, já svůj - o možnosti.
Vladka Steinová
7.2.2015 15:01
Paní Eleno, báseń je krásná a to je podstatné.Vy se nezlobte, že jsem na to upozornila.Chyby děláme v životě čas od času všichni-ERRARE HUMANUM EST-chybovati je lidské. Přeji krásný den.
Elena Valeriánová
7.2.2015 14:25
Pani Vlaďko, upozornění bylo v pořádku. A mě mrzí, že se mi to stalo. A ta "můra" ta je v textu básničky, tak to bylo jistě myšleno.
Vladka Steinová
7.2.2015 08:16
Dobrý den, paní Elen,to nic, češtinu jsem učila, tak je to asi profesionální deformace, ale pro malé slušné upozornění nemusím být snad můra, že paní Šenbergerová?
Jana Šenbergerová
6.2.2015 20:12
Mně se ta můza líbí jako záměr k vyjádření kvalit múzy, která je víc můrou. :-)
Hana Rypáčková
6.2.2015 19:59
Eleno , ne .Ráda ti to prominu ,hezká báseň.
Elena Valeriánová
6.2.2015 19:54
Vlaďko, děkuji. Není to překlep, je to chyba. Dala jsem si pohlavek.
Vladka Steinová
6.2.2015 15:43
Báseň je moc hezká, jen si dovolím podotknout, že ve slově MÚZA se píše čárka nad U.Možná jde jen o překlep.
Načíst starší příspěvky