Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Dana Kolářová
22.2.2015 11:16
Zuzano, příště můžete vyzkoušet variantu s cibulí. :-) Hlavně, že salát chutná.
Zuzana Pivcová
18.2.2015 20:23
Tak tu právě pojídám salát, který jsem narychlo vyrobila, ale, ouha, nebyla cibule, což je asi minus. Ale i tak to je se zelím moc dobré, díky za tip.
Alena Várošová
18.2.2015 19:55
Je to moc dobré a hlavně zdravé,taky dělám tento druh salátu,ale bez banánu.Je to na každém z vás,jaký poměr si zvolíte,já zelí nevážím,vše od oka.Hezký večer všem.
Dana Kolářová
7.2.2015 19:46
Hani, vyzkoušej, salát je dobrý. Z jižního ovoce můžeš vybrat, které máš ráda, ale nedávej kiwi!
Hana Práglová
6.2.2015 23:34
Přiznám se,že jsem ještě nikdy nezkoušela ovoce(krom jablek) smíchat s kys.zelím.Určitě vyzkouším.Díky.
Hana Rypáčková
5.2.2015 22:46
Jarní a letní saláty mám moc ráda.V zimě spíš dělené a jako přílohu k jídlu..Mrkev s jablky a citronem,kysané zelí s cibulí /může být i jablko/ ale citrusové plody samotné...
Jana Slavíková
5.2.2015 15:13
Další varianta vitamínové bomby: strouhaná mrkev smíchaná se lžící oleje (uvolní se karoten), k tomu kysané zelí, strouhané jablko a na "velejemno" nakrájená cibule. Další varianta - ovoce uvedené v receptu, sušené brusinky a pokud není dost šťávy z kompotu trochu 100% jablečného džusu.