Velká módní soutěž:
Moje barevné léto
11. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Balúchová
11.2.2015 22:40
Júlia je pěkná,fotogenická žena.Oblečení pro volný čas si vybrala dobře,sluší jí.
O účesu už se vyjádřily odbornice,souhlasím s nimi.
A proto dávám 1-
Romana Němečková
11.2.2015 22:31
Paní Júlia má nádherný úsměv a klobouk dolů jak vypadá dobře v jejím věku. Mě ten účes nevadí. Celkově paní Júlia působí svěže a mladistvě . A pokud se cítí dobře v těchto botech proč ne , někdo nosí ve volném čase tenisky někdo zase podpatky :-) Hodnotím 1
Alena Tollarová
11.2.2015 22:29
Při pohledu na profi fotky jsem trochu rozpačitá, působí na mě jako fotomontáž a ve světle na konci tunelu outfit není dobře vidět. Tento outfit je stvořený pro trávení volného času někde v kavárně. Podle mého názoru světle žlutá barva tuniky příliš k typu paní Júlie nejde. K výraznému vzoru na tunice bych zvolila jednodušší obutí. Ale jinak, paní Júlie, všechna čest! Známkuji 3.
Jana Šenbergerová
11.2.2015 22:18
Modelka se mi moc líbí, jen na ní nevidím vůbec nic sportovního, ale to je tím, že o sportovním oblečení mám úplně jiné představy. S tím krásným úsměvem vypadá mnohem mladší.
Hodnotím 2
Hana Rypáčková
11.2.2015 22:10
Možná to je pohodlné oblečení, ale pohodlné obutí ...?? Na těch podešvích ? Leda na pózování fotografce.
Ingrid Hřebíčková
11.2.2015 22:08
Paní Julie, z vás vyzařuje tak veliké pozitivní myšlení, že vám promíjím i ten melír, který se mi nelíbí. Já bych vám navrhla mahagonovou nebo oříškovou barvu. Hodnotí 1.
Miluše Hasenohrlová
11.2.2015 21:53
Paní Julie má dobře sladěné oblečení, jen botky bych dala bílé a vlasy v přirozené barvě.
Hodnotím 2-
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA