Velká módní soutěž:
BONA RES QUIES!
20. 2. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Hasenohrlová
20.2.2015 11:32
Pěkný text, dlouhé šaty na doma také nosím, ale veselejší barvičky...
Hodnotím 2-
Romana Němečková
20.2.2015 10:55
nějak tomu hodnocení už přestávám rozumět :-(
paní Lidmila je velmi sympatická dáma, ale hodnotím oblečení , bohužel mě ničím neoslovilo ani barva ani že třeba paní Lidmila si k těmto šatům vezme tlusté ponožky , usedlé smutné nezajímavé ale jistě pohodlné. Za mě 4
Blanka Hlobilová
20.2.2015 10:17
Dávám známku 3.
Model mě nenadchnul, na můj vkus je moc usedlý a působí smutně. Ponožky nosím doma také, mám jich spoustu ručně upletených od mé tchýně a nádherných. Ale do soutěžě a módní ?
Eva Mužíková
20.2.2015 10:00
Můj opětovný názor, byť možná nesprávný je, že bychom se měli vyjádřit k předvedenému modelu, ale nekomentovat názory ostatních. Píši to proto, že mám obavy, aby opět nevznikla zbytečná rivalita, jak tomu již bylo u dřívějších soutěžích.. Já hodnotím Lidmilin model, který mne zaujal délkou sukně známkou 2
Eva Votrubová
20.2.2015 09:00
Milý text, milá dáma, nicméně je to módní soutěž, ne miss sympatie, tak dávám 4. A věřím, že ty nejlepší známky budu moci ještě rozdat. Byť všechny ženy, které se do této soutěže přihlásí, mají u mne velkou jedničku za odvahu, vůli a "mladickost"
VANDA Blaškovič
20.2.2015 08:35
Dobrý den, přemýšlela jsem, zdali se mám připojit k hodnocení outfitu Lidmily. A nakonec jsem se rozhodla, že to udělám i když u někoho můžu vyvolat vlnu nevoli. Vím, že Lidmila i ostatní ví, že ji mám ráda a že nehodnotím ji jako osobnost, ale jako model, který vidím na fotografiích. Souhlasíš Lidmilo? Jde tady o módní soutěž a o hru a nenechám se ovlivnit sympatií kterou k Tobě cítím. Možná, že se najde i někdo, kdo to ocení. Takže upřímně k soutěžním fotografiím. Fotografie jsou nekvalitní. Model, i kdybych nevěděla že je 20 let starý mne nenadchnul. Lidmile sluší, může být pohodlný, ale na mne působí smutně, příliš usedle, bez nápadu. Některé věci u mne neprojdou i kdyby měly šetřit ekologii. Ponožky bezvadné, pohodlné. Velkou módní soutěž o volnočasovém outfitu si představuji jinak. Z modelu by podle mne měla vyzařovat radost, hravost – bavíme se přece, chceme najít jiskru v sobě a nově ji v této soutěži vykřesat. Snad vykřesat i nadšení a změnu nejen do oblékání. Asi tímto na sebe ušiji bič, možná že ne, možná že bude oceněna moje upřímnost. Jedno negativní hodnocení výsledek neovlivní. Takže u mne Lidmilo čtyřčička :) Pokud můj příspěvek vyvolá diskuzi, bude to jen prospěšné soutěži. Děkuji.
Soňa Prachfeldová
20.2.2015 07:46
Paní Lidmilo, líbí se mi Vaše nenucenost , krásná přirozenost a byla byste elegantní i v montérkách myslím. Pejsek mazlík že ? Připadáte mi na fotkách jak starší sestra T.Medvecké. Za 1.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA