Ilustrační foto: pixabay.com
Ve Francii s kočkou
11. 1. 2017
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dagmar Bergerová
18.12.2017 01:06
moc pěkné, kočky miluju, jsou to neobyčejná zvířata a neobyčejné jsou tudíž i zážitky s nimi. A vždycky člověka o něco obohatí.
Eva Mužíková
11.1.2017 21:24
Paní Bianco, takovéto příběhy o zvířàtkách přímo hltàm, jste dobrá vyprávěčka.
Lidmila Nejedlá
11.1.2017 19:55
Bianko, příběhy se zvířaty a vyprávění o nich je vždy krásné, zajímavé a dojemné. Takový je i Váš hezký článek. A Vy jste dobrá duše, která by nenechala strádat žádného tvora. Díky za článek i za kočky.
Jarmila Komberec Jakubcová
11.1.2017 19:00
Miluji kočenky a moc se mi líbí vaše vyprávění. Fotím si kočky všude kam na svých cestách přijedu a vždy j mi moc líto koček tzv. toulavých bez svých páníčků.
Marie Magdalena Klosová
11.1.2017 18:09
Velmi pěkné vyprávění.Mám zkušenost,že ty kočky - Francouzky,jsou pěkně urostlé a mnohem větší než české kamarádky.A osobnost je nepřehlédnutelná.mm
Jana Šenbergerová
11.1.2017 15:50
Moc pěkné! Už se těším, až zas budeme chodit hlídat kocoura našich přátel. Je to také osobnost, se kterou je možné pěkně si popovídat.
Naděžda Špásová
11.1.2017 13:52
Hezký napsané. Kočky mám moc ráda, ale vzhledem k tomu, že psy taky, ta mají přednost.
Helena Votíková
11.1.2017 09:50
Bianco, moc pěkné povídáni. V době, kdy nebyly straky tak rozšířené k nám lítala Káča. Měla u nás jakési mezipřistání, prošla se po zahradě, a odfrčela dál.
Zuzana Pivcová
11.1.2017 09:45
Je to moc hezký zážitek, který jste krásně převyprávěla. Vybavil se mi pobyt v Tunisu před asi 17 lety. Bydlela jsem po sezóně v opuštěném hotýlku, kde nebylo co dělat. A tam se na mě upnula dvě koťata. Zprvu hladová, takže kvůli jídlu. Nosila jsem jim tajně z jídelny, ale ona tam pak chodila za mnou a já je krmila už i veřejně. Kočičky byly se mnou všude. Když jsem se koupala v bazénu, lehly si na okraj a čekaly, až vylezu z vody. Když jsem šla zahradou na opuštěnou pláž, pochodovaly v písku za mnou, až jsem je musela zahánět. Když jsem po týdnu v 6 ráno odjížděla, přišly se se mnou rozloučit a přivedly i mámu. Bylo to neuvěřitelné, zlepšila jsem jim týden života, ale hodně jsem to oplakala.
Hana Rypáčková
11.1.2017 09:16
Moc se mi to líbí, miluji zvířata. A jednoho přítulného mořského racka jsem zažila v Poreči. Jak jsme jedli, už byl na zídce a koukal. Mysleli jsme , že má jednu nohu a litovali jsme ho a poctivě krmili. Při loučení se prostě postavil na obě. Simulant !
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA