Ve Francii s kočkou
Ilustrační foto: pixabay.com

Ve Francii s kočkou

11. 1. 2017
domácí mazlíčci Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dagmar Bergerová
moc pěkné, kočky miluju, jsou to neobyčejná zvířata a neobyčejné jsou tudíž i zážitky s nimi. A vždycky člověka o něco obohatí.
Eva Mužíková
Paní Bianco, takovéto příběhy o zvířàtkách přímo hltàm, jste dobrá vyprávěčka.
Lidmila Nejedlá
Bianko, příběhy se zvířaty a vyprávění o nich je vždy krásné, zajímavé a dojemné. Takový je i Váš hezký článek. A Vy jste dobrá duše, která by nenechala strádat žádného tvora. Díky za článek i za kočky.
Jarmila Komberec Jakubcová
Miluji kočenky a moc se mi líbí vaše vyprávění. Fotím si kočky všude kam na svých cestách přijedu a vždy j mi moc líto koček tzv. toulavých bez svých páníčků.
Marie Magdalena Klosová
Velmi pěkné vyprávění.Mám zkušenost,že ty kočky - Francouzky,jsou pěkně urostlé a mnohem větší než české kamarádky.A osobnost je nepřehlédnutelná.mm
Jana Šenbergerová
Moc pěkné! Už se těším, až zas budeme chodit hlídat kocoura našich přátel. Je to také osobnost, se kterou je možné pěkně si popovídat.
Naděžda Špásová
Hezký napsané. Kočky mám moc ráda, ale vzhledem k tomu, že psy taky, ta mají přednost.
Helena Votíková
Bianco, moc pěkné povídáni. V době, kdy nebyly straky tak rozšířené k nám lítala Káča. Měla u nás jakési mezipřistání, prošla se po zahradě, a odfrčela dál.
Zuzana Pivcová
Je to moc hezký zážitek, který jste krásně převyprávěla. Vybavil se mi pobyt v Tunisu před asi 17 lety. Bydlela jsem po sezóně v opuštěném hotýlku, kde nebylo co dělat. A tam se na mě upnula dvě koťata. Zprvu hladová, takže kvůli jídlu. Nosila jsem jim tajně z jídelny, ale ona tam pak chodila za mnou a já je krmila už i veřejně. Kočičky byly se mnou všude. Když jsem se koupala v bazénu, lehly si na okraj a čekaly, až vylezu z vody. Když jsem šla zahradou na opuštěnou pláž, pochodovaly v písku za mnou, až jsem je musela zahánět. Když jsem po týdnu v 6 ráno odjížděla, přišly se se mnou rozloučit a přivedly i mámu. Bylo to neuvěřitelné, zlepšila jsem jim týden života, ale hodně jsem to oplakala.
Hana Rypáčková
Moc se mi to líbí, miluji zvířata. A jednoho přítulného mořského racka jsem zažila v Poreči. Jak jsme jedli, už byl na zídce a koukal. Mysleli jsme , že má jednu nohu a litovali jsme ho a poctivě krmili. Při loučení se prostě postavil na obě. Simulant !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%