Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
VANDA Blaškovič
24.2.2015 18:55
..zdravím všechny spřízněné duše! Ostravanda Vanda Švanda Okavanda!....:))
Zuzana Pivcová
24.2.2015 17:58
To snad není báseň, kvůli které by se měl někdo zlobit. Je to povedeně autobiografická Vanda Švanda.
Lidmila Nejedlá
24.2.2015 10:41
Vando, Vando, mám tu vnuka, byla jsem v Praze, pracuju...neměla jsem čas. Ale v pohodě. Nenafukuju se, tvůj bezmezný humor znám.
VANDA Blaškovič
23.2.2015 18:13
Ahoj děvčata! Děkuji za komentáře. Trochu jsem s tímto článkem váhala. Ani nevíte, jak jsem ráda, že se na mne nezlobíte. Zejména Hanka Rypáčková.:)) Také Alena křivoústá koukám by měla také důvod se nafouknout...:)) Tak nyní ještě čekám na reakci Lidmily. Lidmilko, kdepak jsi? Vím, že nejenom vy vyjmenované rozumíte legraci. Já jsem se snažila udělat legraci ze sebe a trochu z vážnosti soutěže.
Libuše Křapová
23.2.2015 13:36
Vando, pčík! My doma léčíme vše slivovicí. A až na občasné kýchací manévry se nám letos (zatím) virózy vyhýbají. Tak až budeš sladit, dej včas vědět, abych si tě mohla prohlédnout mezi prvními :-))))
Alena Tollarová
23.2.2015 13:10
Tak Vando, zarudlý rypáček si hezky přepudruj, naplň slánku i cukřenku a poslechni radu paní Aleny, šup, hup ....
Hana Rypáčková
23.2.2015 12:54
Myslím, že je to do soutěže..Ale skoro jsem tě přehlédla, jak jsem baštila ty zvony....
Alena Várošová
23.2.2015 12:00
Tak se paní Vando uzdrave se,bacily utopte v kalíšku slivovice .A jaképak přípravy šup,hup atˇjste tady.
VANDA Blaškovič
23.2.2015 10:04
Už jsem se lekla Mileno že napíšeš : Kdo to napsal? Asi moc nečteš. Reaguji na módní soutěž, dohady okolo outfitů a odpovídám na výzvu Lidmily zúčastnit se. Ještě trochu marodím a proto nelze dělat přípravy, natož fotit. Ber to jako legraci, pokud to dokážeš...:)))
VANDA Blaškovič
23.2.2015 09:45
Opravuji: Ještě tady nebalím, však já vám to OSLADÍM ! Ne osolím!!!...:))