Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Várošová
10.3.2015 14:53
Tak to je mi líto paní Hanko,neštěstí nechodí po horách,ale po lidech.Znovu se vžívám do situace,kdy.synové přítelkyni se zabil v sobotu jedinný syn v autě.Dva na místě mrtví,třetí těžce zraněný,auto do šrotu.
Hana Šorejsová
9.3.2015 16:54
Alenko, děkuji, však Vy máte také vnuky, třeba už trochu větší. A máte vitální a milou maminku. Jinak máme stejný osud , i já jsem přišla o syna. Vnoučátka jsou od dcerky.
Alena Várošová
9.3.2015 16:41
Krásné,nádherné,taky jsem tam v životě nebyla,ani v Liberci a na kole tam nedojedu..Mám to daleko.Pravá babička s překrásnými vnoučárky.To si teda paní Hano užíváte.Tiše závidím.......ne,nejsem závistivá,to se tak říká.
Hana Šorejsová
4.3.2015 15:42
Miluško, já tam dlouho nebyla, a nyní tam chodím pravidelně , na jaře, v létě , na podzim a v zimě a vnoučata brávám sebou. Je to prima relax a je tam pořád co obdivovat. Opravdu doporučuji. Já to mám kousek . Střídáme to se ZOO.
Miluše Hasenohrlová
4.3.2015 13:35
Hani po přečtení článku a shlédnutí fotek jsem rozhodla,že do botanické zahrady si uděláme výlet.Já ostuda jsem tam ještě nebyla :-)
Soňa Prachfeldová
4.3.2015 09:14
Také jsem ještě nebyla, Hanko naladilas mě a fotečky s vnočátky kouzelné !
Eva Mužíková
3.3.2015 22:47
Liberecká také stojí za to, navštívit jí. Orchideje mám velmi ráda, mám je na východním parapetu v chladu na chodbě a svědčí jim to... nádherné hrdé květiny...
Zuzana Pivcová
3.3.2015 20:15
O trojské botanické zahradě jsem také jednou s potěšením napsala, líbí se mi celá, ať už ten dodatečně zpřístupněný sever, japonská zahrada nebo skleník a v něm různé příležitostné výstavy. Moc se mi líbí právě pozorovat děti, které opravdu většinou jeví neskrývanou radost nad objevováním živé přírody.
Jana Šenbergerová
3.3.2015 19:36
Tam bych se docela ráda podívala. S dětmi to muselo být ještě hezčí. :-)
Eva Balúchová
3.3.2015 18:20
Ano,dnes jsme měli Jean Baptiste Mathey.
Načíst starší příspěvky