Velká módní soutěž:
Odvaha se počítá
12. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Magdalena Klosová
11.3.2015 22:38
Dávám 2
Milá paní Naďo,udělala jste mi radost,že jste do toho šla.
Popravdě se mi nejvíce líbí Váš text.A taky smysl pro barvy.Dokonce i ten obraz s Vámi ladí.Ale nápadným vzorem jste zbytečně zdůraznila ty partie,které,jak říkáte,jindy skrýváte pod tunikou.Jinak jste "fešná"ženská.
Miluše Hasenohrlová
11.3.2015 22:28
Hodnotím 2
Místo barevného trička bych volila sportovní košily.Jinak tento styl oblékání se mi líbí.
Jitka Chodorová
11.3.2015 22:11
1-
Paní Naďo,jste tak trochu můj Blíženec,i když jsme obě Kozorožky,oblékám se podobně,dá se říci,že skoro stejně,mám stejnou povahu,líbí se mi váš styl,to malé minus dávám za boty,asi bych si k tomu vzala pantoflíčky na klínku,či otevřené letní střevíčky.Jinak jsem velmi spokojená s vaším autfitem!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA