Mé setkání s ještěrem
14. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Eva Mužíková
14.3.2015 17:27
Já bych se asi Hanko strachy po.... la... Nemám žádné takové potvory v oblibě, zvláště když se na člověka dívají a nehnou se z místa... To platí i o hadech, při pohledu na ně úplně ztuhnu. Jednou jsem na dvoře chtěla přidat na kompost nějakou trávu. Byl přikrytý starým linem. Když jsem jej odhrnula, bylo pod ním v klubku stočeno asi deset, i víc užovek. Jak se začalo klubko hýbat, málem jsem se hrůzou opupínkovala... NE
Alena Várošová
14.3.2015 11:28
No tak pěkně popsaná příhoida paní Hano,jako z pohádky a takový šok.To nebylo zrovna příjemné setkání s takovým krasavcem,ale hlavně,že to dobře dopadlo.Stávají se nečekané zážitky a chvíle s nimiž si člověk může i někdy neumí poradit.
Miroslav Štorch
14.3.2015 11:02
Hezký článek o příjemném prostředí a nepříjemném zážitku. V hotelech by jistě věděli, kdyby se v okolí vyskytovali nebezpeční varani. Ale jeden nikdy neví, co velký ještěr udělá, i když žere jen plže. Ve strachu i malý ještěr může nepříjemně kousnout. Kamaráda jednou kousl v sebeobraně malý leguán, který neměl čas utéct. Opatrnosti není nikdy nazbyt. V Austrálii jsou údajně místa, kde se vyskytují mořští krokodýli dlouzí až 6 metrů.ale hlavně na severním pobřeží. :-)
Eva Balúchová
13.3.2015 22:56
Brrr,to bych se bála!Ale pan Horáček má pravdu,za tu chvilku strachu určitě ten pobyt stál.
Soňa Prachfeldová
13.3.2015 21:28
Živě si představuji Tvůj strach, solidarita lidiček Ti určitě moc pomohla. Asi bych celá zdřevěněla. Umíš nejen skvěle o sportu, i Tvoje cestopisné zážitky jsou výborně napsané !
Hana Rypáčková
13.3.2015 20:39
Takhle v civilizaci...Ještě , že to nebyl tajpan! Pak se procházej někde v buši.....
Libuše Křapová
13.3.2015 20:07
Ou, Hanko, asi bych se taky bála a kolena se mi třepala. Zuzana má pravdu, piš, umíš to a z tepla a bezpečí domova se to čte velice dobře :-)
Zuzana Pivcová
13.3.2015 19:23
Moc hezké, dějově i přírodopisně poutavé vyprávění. Vzpomínám si, jak jsme byli u Adelaide v rezervaci a já jsem měla s sebou kromě kabelky ještě igelitovou tašku. Najednou za mnou začal chodit veliký pštros, doslova mě pronásledoval. Také už jsem z neznalosti začínala mít obavy, co udělá. Byl zřejmě zvyklý od turistů na různé lahůdky. Když se u mě nemohl dočkat, najednou mi chňapnul po igelitce a roztrhal ji. Pokud ještě máte další příhody a poznatky, určitě je zveřejněte. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA