Petang. A pak, že to nejde!
19. 3. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
20.3.2015 19:40
Paní Jano, obdivuji lidi, kteří jsou v domech pro seniory a oni jsou tak činorodí a optimističtí, Vy jste určitě velký příklad v Elpidě pro ostatní. Ať se Vám jen daří !
Marie Magdalena Klosová
19.3.2015 23:13
Paní Jano,fandím Vám a sdílím s Vámi to odhodlání nenakazit se tou mrzoutskou chorobou.Od svých 50 jsem už vystřídala a zkusila ledacos a ke golfu taky mělo dojít.Nedošlo,možná to jistí ten petang.Zdravím.
Hana Rypáčková
19.3.2015 17:31
Také máme v rodině petang jako oblíbenou hru,hrajeme i na trávě, ale závodně se to tu asi nehraje.Zeptám se.
Máte pravdu, když se chce, všechno jde.A když to nejde, něco nového se najde.
Jana Šenbergerová
19.3.2015 16:44
Také jsme s manželem na dovolených hrávali petang a moc nás to bavilo.
Jana je dobré jméno a vy jste Jana se vším všudy. Když se chce, všechno jde, jen mimina nechodí, ale brzy se to naučí. :-) Tak ať vám to nejen dobře chodí, ale také všechno jde podle vašich představ.
Naděžda Špásová
19.3.2015 16:26
Paní Jano, trošku, ale opravdu jen trošku vám závidím. Petang jsem se naučila hrát kdysi, když jsme jezdívali na dovolenou na Vysočinu. Byla to moc pěkná zábava a vždycky velká legrace. Prásknu na sebe, že mi to docela šlo. Koupili jsme si ho i domů a pokud nemáme auto naložené po střechu, když jedeme na dovolenou, tak ho bereme s sebou. Přeji hodně úspěchů a radosti ze hry.
Olga Štolbová
19.3.2015 15:36
Milá Jano, nevím o jiném oddíle v Praze a moc by mě to bavilo. Myslíš, že byste měli zájem o jedno osmdesátileté děvče?
Hana Práglová
19.3.2015 15:14
Moc pěkné a zajímavé čtení.Ano,máte pravdu,všechno(nebo aspoň skoro všechno) jde,jen člověk musí chtít mít o něco zájem.
Jiří Libánský
19.3.2015 13:12
Petang je skvělý pro svou nenáročnost. Koule jsou otázkou opravdu několika málo stokorun. Vhodný prostor není těžké najít a snadno upravit a přizpůsobit. Na pohybové možnosti hráčů také neklade přílišné nároky. Pravidla nejsou spletitá.
Pokud už se necítíte na vrcholový paragliding, motokros či rugby, na petangu jste stále ještě potencionální mistři.
Díky za článek s připomenutím tohoto sportu.
Zuzana Pivcová
19.3.2015 12:53
Napsala jste to moc hezky a optimisticky a já přeji také všem, aby co nejvíc věcí stále ŠLO.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA