Velká módní soutěž: Vyřešené
dilema až na poslední chvíli

Velká módní soutěž: Vyřešené
dilema až na poslední chvíli

25. 3. 2015
Modelky Velká módní soutěž
Hodnocení:
(4 b. / 3 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zuzana Pivcová
Opravdu bez váhání 1.
Eva Krausová
Paní Ludmile skláním poklonu, že v takovém věku měla odvahu do toho jít a soutěžit. Za to velké+, obdivuji i to, že řeší, zda doplňky k sobě ladí, fota v domácnosti mne až tak nenadchla a protože zde v žádném případě neznámkuji požehnaný věk jen, tak celkově za 2, protože na vítězku mám zde jinou adeptku, o které jsem to ostatně již dala najevo, byť stále jak vidno není konec...Paní Ludmile přeji hlavně zdravíčko, úsměv na tváři a pokud zde vyhraje, tak ji i zatleskám.
Eva Mužíková
1 Teda paní Libuško, jste skvělá... co víc dodat... Jo, obdivuji nejen model, ale i Váš gymnastický výkon, a ty nádherné květiny ...
Hana Šorejsová
Hodnotím : 1 Vaše vitalita a elán je úžasný. Utkvěla jste mi v paměti - Vaše dovolená lodí a hezká fota z cestování.
Alena Várošová
1* Krásný,požehnaný věk a paní Ludmile to moc sluší.
Eva Balúchová
1 Gratuluji k vašemu optimismu,kondici,mladistvému vzhledu.Je fajn,že se scházíte s kamarádkami a užíváte si radosti důchodového věku.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody