Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Libuše Křapová
1.4.2015 20:28
Zuzko, díky za reportáž. Bydlet blíž a být lepší počasí, taky bych si to nenechala ujít.
Jaroslava Handlová
1.4.2015 20:02
Zuzko, vybrala jsi zajímavé záběry z této ojedinělé události, která se Ti odehrávala přímo pod okny. To bych si také nenechala ujít a do mrazivé sloty se vydala! Děkuji za přiblížení této atmosféry.
Miluše Hasenohrlová
1.4.2015 19:08
Moc pěkné fotky z místa dění.
VANDA Blaškovič
1.4.2015 19:06
Byl to velký zážitek! 2 fota jsem dala do galerie.
Zoja Sedláčková
1.4.2015 18:43
Čekala jsem, že nám tuto akci zprostředkuješ, když to máš "pod nosem". Nezklamala jsem se. Díky.
Dana Kolářová
1.4.2015 11:46
Protože jsem neměla možnost se do Ruzyně podívat, děkuji za foto reportáž.
Alena Vávrová
1.4.2015 09:43
Zuzko, opět paráda, dík. Mě by to také zajímalo, kolem voj. techniky se točilo moje první zaměstnání dost dlouho.
Eva Balúchová
1.4.2015 08:16
Zuzko,děkuji za zprostředkování zajímavého dne na Ruzyni.Jsem ráda,že jsem na fotkách viděla i vás a abych se přiznala, i v teple domova , mě bylo zima s váma.Vnoučci by byli nadšeni,tak jim aspoň ukáži fotky.
Zuzana Pivcová
1.4.2015 07:25
Pokud vím, měli v pondělí večer volno, ale určitě se jen někam vydali sami, což jim ani nezávidím. Rozhodně pro ně neuspořádali exkurzi. Teď je středa ráno a konvoj až na ojedinělá vozidla, kde bylo asi potřeba něco opravit, je pryč.
Libor Farský
31.3.2015 23:50
Zuzanko, já ale pořád i v médiích postrádám reportáž o to, že by je naložili do autobusů a ukázali jim starou Prahu. Tedy alespoň ty z nich, které by to zajímalo. Copak neměli celý volný den? Prostě být v Praze a neprohlédnout si ani Karlův most....Za to bych nějakého generála, který měl jejich volný čas na starost, degradoval na četaře...