Eva Krausová
6.4.2015 17:19
To je proto, že Praha je naše. Kde člověk má kořeny, tam má přece ke všemu blízko, jako já mám blízko třeba na hrad Hněvín v Mostě. Táta v minulosti chtěl žít v Německu/mamka niko-li/a i on časem přišel na to, že doma je tady. Já osobně bych nejraději žila někde v horách na Šumavě, ne ale na úplné samotě, přece jen i blíž k lidem. Praha mne lákala hodně v minulosti, dnes spíš jen na výlety, je tam na mne moc rušno...
Zoja Sedláčková
6.4.2015 12:32
Žila jsem v Praze 55 let. Bydleli jsme vždy na okraji a tak výlet do centra byl vždy záležitostí víkendů. Po revoluci, když byla Praha plná turistů, mne víkendové návštěvy centra přestaly lákat. Ale teď, když mohu z Pošumaví zajet do Prahy kdykoliv, se zase po historických částech ráda procházím a užívám si jejích krás jako "turistka".
Hana Šorejsová
6.4.2015 11:26
Paní Aničko, připomněla jste všem , jak je Praha krásná a za to Vám patří dík ! Žijeme v Praze, a jak říkám turistům , ..."je tu blaze"!
Anna Jordáková
6.4.2015 10:09
dík za upozornění, koukám, že ze všech fotek jsem vybrala zrovna ty "nejstínovatější".
Helenka Vambleki
6.4.2015 09:11
Pěkná procházka! Snad jen výtka k fotkám, vybírej jiný úhel, někdy vol vyfocení raději zblízka, vyfoť objekt v jiný čas a podobně - v tvých fotkách je moc stínů...a to je škoda. Každý den se můžeme něco naučit, tak to vyzkoušej doma a při příští návštěvě Prahy už tvé fotky budou dokonalé!!!
Anna Jordáková
6.4.2015 08:12
moc díky za příspěvky. Když jsem jezdila do Prahy na knihovnickou školu, měla jsem naučenou trasu a běda, kdybych se ztratila!!! Dneska , s mojí" životní oporou", jsme se pohybovali docela jistě. Libore a taky Tábor !!!
Libor Farský
6.4.2015 00:19
A pak, že "Vidět Neapol a zemřít"! Čí je to, Aničko, vlastně citát? To tomu člobrdovi asi nido neukázal Prahu (a Český Krumlov).
Marie Magdalena Klosová
5.4.2015 23:15
Praha mě vždy "vezme za srdce".Jsem ráda,že tam mám přátele,a tak se tam pravidelně vracím.Je to určitě jedno z nejkrásnějších měst,ne-li nejkrásnější.Díky,Karle IV.!
Zuzana Pivcová
5.4.2015 20:34
Žiji v Praze už 33 let a stále tu mám co objevovat a obdivovat, i když při každodenní jízdě do práce a z práce není moc příležitostí. Vám to okouzlení Prahou po letech velice přeji. Někdy mám pocit, že když jsem sem jezdila na návštěvu v mládí z jižních Čech, stačila jsem toho prohlédnout a navštívit mnohem víc než nyní. To jsem využila každý okamžik, dnes už rozhodně ne. Díky i za hezké a vnímavé fotky.
Anna Jordáková
5.4.2015 19:23
Bydleli jsme v TOP HOTELU PRAHA, v Hostivaři a zakoupili pobyt na slevomatu. Vlastně to byl vánoční dárek od našich synů. Jen jsme je trochu navedli :-). Hotel +wellness, bazén se po procházce hodil. Díky, za krásné ohlasy.
Načíst starší příspěvky