Krásné velikonoce!

Krásné velikonoce!

4. 4. 2015

Chtěla bych vám všem popřát veselé a krásné velikonoce.

To pravé jaro pro mne nastává až s příletem čápů na stařičký komín naší, již nefunkční, pekárny. Chtěla jsem vám sem dát jejich fotku, ale bohužel letos jsem čápy ještě nezahlédla. Doufám, že přiletí a komín nezůstane opuštěný.

A tak vám přeji veselé a krásné velikonoce s labutí písní. Jezdím na Javornický biotop (Javorník v Rychlebských Horách), kde třeba letos zimovalo přes padesát labutí velkých. Byl tam také jeden pár vzácnějších labutí zpěvných, bohužel tento pár se jara nedočkal, uhynul. Jedna labuť uhynula zřejmě v důsledku nějaké nemoci a druhá - tu chytil nějaký predátor, pravděpodobně liška. A závěrem mám i důkaz ...

Mějte se velikonočně :-)

fotogalerie Velikonoce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
VANDA Blaškovič
Mějte se také velikonočně, Eleno! Hodně energie...:)
Lidmila Nejedlá
Krásné Eleno. U nás na Labi jsou také. Chodím je pozorovat. Když se střídají na hnízdě, je to obřad a když vede samice mláďata na vodu, vybírá jim schůdný terén, stále se po nich ohlíží a ševelí. Je to nádhera. Díky za připomenutí.
Zdenka Jírová
Moc hezké, labutě mne také lákají. Máme je v Zámeckém parku a vždy čekáme, zda vysedí mladé.Loni se z 8 vylíhnutých nakonec nedochovalo žádné. Škoda.
Zuzana Pivcová
Přeji Vám též pěkné velikonoce a plno jarního elánu a děkuji za přání a nevšední fotky.
Alena Tollarová
Nádherné labutě zachycené citlivou kamerou. Opravdu krásné fotky, včetně toho liščího bonusu. Zkrátka příroda je příroda, s tím nic nenaděláme. Pokochala jsem, se Eleno.
Soňa Prachfeldová
Labutě jsou půvabné, fotky pěkné a též přeji pěkné Velikonoce !
Hana Rypáčková
Moc hezké- ta fotka s rybníkem....I liška se povedla...U nás na soutoku řek bývá hodně labutí a jak letos nezamrzaly rybníky, soutok měl jen tak do deseti...
Hana Šorejsová
Krásná labutí píseň. Labutě máme rádi a hlavně je obdivují má vnoučata. Přeji hezké velikonoční svátky a díky !

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 9. týden

Sledovali jste také Mistrovství světa v biatlonu? Pokud ano, tak určitě budete znát odpovědi na kvízové otázky, které se tento týden budou týkat právě biatlonu.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Jakou největší výhodu má podle Vás zasílání důchodu na bankovní účet?

Ušetřené finance

21%

Bezpečnost

21%

Pohodlí

19%

Ušetřený čas

19%

Žádnou, důchod si vyzvedávám osobně a neplánuji to měnit

20%