Proč jsem v Tipovačce zaškrtl,
že Češi získají zlaté medaile

Proč jsem v Tipovačce zaškrtl,
že Češi získají zlaté medaile

4. 5. 2015
hokej Moje próza
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miroslav Štorch
Po druhé třetině s Kanadou bohužel prohráváme 2::3, když jsme pracně vyrovnali na 2:2. Ale ještě máme třetí třetinu na vítězství nebo alespoň remízu. Je to jen hra. Nejde o život.
Lidmila Nejedlá
Já sleduji zápasy celé, fandím, radím, nadávám, chválím, křičím. Po zápase jsem úplně vyčerpaná, pálí mě dlaně a nemohu usnout. Mám hokej ráda pro jeho rychlost, kombinace i tvrdost.
Eva Mužíková
Přiznám se, že já také napínavé situace, kdy prohráváme nezvládám, vypínám. Pak si ale vyčítám, že jsem neviděla vítězný konec:))))
Dana Kolářová
Je to fajn, když napínavá chvilka dopadne dobře či ji završí gól! Od televize bych určitě neodešla. :-)
Marie Magdalena Klosová
Kluci a holky,možná,že nejlepší /pro naše hokejisty/ bude odejít od televize,nebo ji vůbec nezapínat,a dojít si až pro výsledek.Ale zase se ochudíme o adrenalin.
Zuzana Pivcová
U mě to není, že bych to nějak uřkla, ale byly chvíle, kdy to pro mě bylo tak napínavé, že jsem zkrátka musela jít pryč.
Libuše Křapová
A já jsem si bláhově myslela, že takový cvok (nic ve zlém, pane Horáčku) jsem jenom já :-)))))
Libor Farský
Pane Horáčku, je to neuvěřitelné, ale já jsem na tom úplně stejně a každoročně! Jen jsem si pustil zápas se Švédskem, dostali jsme 2 branky. Tak jsem to musel vypnout a šel jsem na íčko. Čímž jsem našim umožnil vyrovnat. Když jsem myslel, že už bude konec, zapnul jsem to a hloupě jsem se díval na nájezdy, čímž jsem prohru zřejmě zavinil. U dalšího zápasu jsem zvolil jinou taktiku, které se budu dál držet. Budu to pouštět během zápasu na chviličku, abych zjistil stav a dívat se jen, když budeme vyhrávat o 2 branky. Tipovat si ale netroufnu.
Hana Rypáčková
Jasně,že fandím Čechům.....Proto jsem dala Kanadu, abych to nezakřikla...
Dagmar Bartušková
Ano, hoši, do toho!!!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody