Jarní fotopříběh: 
Probouzející se příroda Jeseníků

Jarní fotopříběh:
Probouzející se příroda Jeseníků

7. 5. 2015

Žiji v horách, v Jeseníkách. Jaro je tady kolikrát pro přírodu velmi drsné. Na horách sníh, v nížinách už kvetou stromy i květiny, rodí se mláďata. Jeden den je sluníčko a teplo, druhý den vstáváte do sněhu a mrazu.

Ale i to má své nádherné kouzlo, jak můžete vidět z fotografií, které jsem tady v podhůří Šeráku ještě stačila pořídit, než sluníčko dalo zase vše do jarní nálady...

Fotografujete rádi? Zúčastněte se naší fotosoutěže s názevm Jarní fotopříběh. Pošlete sérii fotografií doprovázenou textem a vyhrajte tablet Lenovo! Více informací o soutěži najdete zde.
Jarní fotopříběh
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Přesně tak to tady chodí. Teď mám to jaro jen tak napůl. Zatím ho vidím jwen jedním okem, ale už teď žasnu, jak je jiné, než ho znám. Těch barev a toho jiskření! Vaše fotografie, Marto, se mi také moc lívbí.
Lidmila Nejedlá
Paní Marto, přerod zimy do jara v horách jste zachytila velmi hezky.
Elena Valeriánová
Ano, tak to u nás chodí. A pani Marta zaklela příběh do svých fotografií.
Zuzana Pivcová
Krásná krajina a ty detailní záběry jsou kouzelné. Ze zdánlivých maličkostí lze vytvořit poetické obrazy, jen je třeba dobře vidět a hlavně vnímat. A samozřejmě i umělecky ztvárnit. Díky.
Blanka Hlobilová
Jarní příběh dle mého gusta a nádherné fotografie !!! Přímo umělecké dílo. Gratuluji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 44. týden

V úterý 5. listopadu proběhnou ve Spojených státech amerických prezidentské volby. Tématem kvízu tohoto týdne budou nejen američtí prezidenti, ale i zajímavosti z USA.