Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Tollarová
22.5.2015 14:22
Řezy vypadají, že stojí za vyzkoušení. Nastrouhaná jablka mám taky ve sklenicích zavařená, takže do toho půjdu. Zuzkou zmíněné hraběnčiny řezy peču, ty jsou trochu složitější na přípravu, ale chutnají báječně.
Miluše Hasenohrlová
22.5.2015 13:18
Děvčata ,děkuji za příspěvky.Lidmilko. to nejsou kytičky, ale prasátka :-))
Elena Valeriánová
22.5.2015 12:23
Miluško, dělám podobné z tzv. křehkého těsta. Ale vyzkouším Tvůj recept, mám ještě nastrouhaná jablka ve sklínkách. Tak to bude šup šup.
Zuzana Pivcová
22.5.2015 11:26
Trochu mi to od pohledu připadá tzv. hraběnčiny řezy, které se zde prodávají, akorát, že ty mají navrchu upečený sníh. Ale jablkovým moučníkem bych nepohrdla nikdy.
Lidmila Nejedlá
22.5.2015 10:24
Miluško, to dělám také ale to ozdobení kytičkami z těsta , to je vychytané! Náplň : Nastrouhaná jablka zasypu moučkovým cukrem smíchaným s vanilkovým pudinkem na sucho. Šťáva z jablek to pěkně spojí a je to mňamka. Může se přidat do jablek i vanilkový cukr.
Alena Vávrová
22.5.2015 10:22
Mílo, díky, to přišlo jako na zavolanou, potřebuji zpracovat zbylá jablka a štrůdl už se přejedl. Také nechám zahrádku chvíli "plavat", i když po dešti se nejlíp pleje ;-). Navíc musím hlídat toho psího mrňouse, bude "kam já, tam on", strká mi do všeho čumáček. Zatím jsme spolu uvařili játýrka :-).