Karel Šíp má Všechnopárty,
nejlepší českou talkshow
1. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
2.6.2015 09:54
Všechnopárty je v naší rodině velice oblíbený pořad. Inteligentního humoru je v TV jako šafránu.
Zdenka Jírová
1.6.2015 23:43
Karel Šíp je má "krevní skupina", nikdy v zábavě nezklame, ať vystupuje s kýmkoli. Pamatuji se na jeho tatínka, když byl ještě v divadle v Teplicích. Byla jsem ještě dítě, ale do divadla jsem již chodila. Jsem stejně stará jako pan Šíp.
Alena Tollarová
1.6.2015 20:34
A pak že se v té televizi nedá na nic koukat. Dá. Všechnopárty Karla Šípa je toho důkazem.
Katarina Schultzova
1.6.2015 15:30
Presne sa zhodujem s p. Horáčkom. Jeho Všechnopárty si nikdy nenechám újsť.
Miroslav Štorch
1.6.2015 14:41
Jako studenti jsme chodili v Praze "na brigády" někdy jako kompars k filmu a někdy i do televize. Člověk viděl něco zajímavého - jak se natáčí film nebo televizní Silvestr a dostal nějaké korunky bez dřiny a špinavé práce. Tak jsem kdysi zažil tehdy mladého a velmi pohotového Karla Šípa společně s muzikantem a skladatelem Jaroslavem Uhlířem(15.9.1945) v Telezním klubu mladých. Jejich humor byl příjemný a inteligentní a vydržel jim dodnes. Podobné talkshow měl Michal Prokop, Jan Kraus nebo Marek Eben - Na plovárně. Karel Šíp patří mezi neoblíbenější. Díky redakci za prima vzpomínku.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA