Červnové setkání
12. 6. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
12.6.2015 21:12
Evčo je to moc pěkné, ještě jednou díky, že jste dorazili s Jitkou a Radkem a hvězdou Bertíkem. Je to brouček klouček a vy jste bezva lodičkové :-)
Eva Mužíková
12.6.2015 20:52
Ájo, s tím srazem počítám, možná že zlákáme i Jitku, ta je pro každou akci. Možná že i někdo další???
Eva Mužíková
12.6.2015 20:23
Přestože se setkání uskutečnilo před týdnem, věřím, že vás zaujme. Těším se na článek Alenky T. a samozřejmě na fotečky ze setkání v Českém Ráji...
Elena Valeriánová
12.6.2015 20:20
Tak jsem si přečetla hezké povídání, hlavička jako kulička - to nemá chybu. Video je kouzelné, hudební doprovod zvolený velmi dobře. Krásný, děkuji, za hezkou chvilku s tímto příspěvkem. Bertík je šampión, to náš Rexík je takový rošťák, ještě zkouší, co si může dovolit.
Zuzana Pivcová
12.6.2015 19:27
Tak tu máme první cestovatelku, která nám sdělila své dojmy ze srazu, a už tuším :-)), že se přidá nějaká další. Mám radost spolu s vámi.
Dagmar Bartušková
12.6.2015 18:10
Evo, bezvadné. Moc se Těším, až se k Tobě - snad v červenci, také dohrabu. I já odešla od kadeřnice párkrát zklamaná. Chtěla jsem být in a velký večerní účes skončil obdobně - měla jsem hlavičku, jak z prdu kuličku.
Alena Tollarová
12.6.2015 17:10
Senzace. No nejsme příkladem pro všechny, co zatím jen nakukují a nemají odvahu přistoupit do toho rozjetého vlaku? Přidejte se k nám, je to fakt prima, že jsme se tu na íčku poznali a sešli se i osobně. Nedá se nic dělat, ale nejmodelkovatější modelka je stejně Bertík. :-)))
Dana Kolářová
12.6.2015 15:38
Nahlédla jsem, moc hezké video i hudební doprovod. Bertík je šikulka a panička samozřejmě také. Další zajímavé setkání!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA