ILUSTRAČNÍ FOTO: pixabay.com
Moje dětské Vánoce
15. 12. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
17.12.2015 19:48
Ve skromnosti je tolik krásy, milovala jsem přípravu u mé babičky - prostý stromek, domácí čokoláda, oříšky a panenská jablíčka na stromečku, kapr na modro /to jsem nechtěla/ prostě nádhera. ještě dnes jdu dávat slepičkám a králíkům a pejskům kousek vánočky - podělím všechny. Pochváleny buď vánoce našeho dětství. Krásné povídání pane Stejskale !
Hana Rypáčková
17.12.2015 08:22
Hezké vzpomínky vždy nastartují moje. Maminka s námi chodila po potěšení se s dárky bruslit ke kostelu.Osvětlený kostel s vitrážemi posvítil na led.Jen chvilku, před půlnoční, ale k nezapomenutí.
Radek Otáhal
17.12.2015 06:08
Je příjemné se vrátit ve vzpomínkách, zastavit. Vy jste mne přinutil. Děkuji.
Zdenka Jírová
17.12.2015 00:16
Až na to, že jsem bydlela a bydlím ve městě, jsme Vánoce slavili velmi podobně.
Lidmila Nejedlá
16.12.2015 21:05
Pane Petře, čtu Váš článek a vzpomínám s Vámi. Vánoce našeho dětství...jak hezké a poetické.
Alena Várošová
16.12.2015 19:31
Tak jsem se ocitnula několik desítek zpět ve svém dětském věku.Děkuji za přiblížení Vašich Vánoc pane Petře.
Zuzana Pivcová
16.12.2015 18:44
Je hezké, že má naše generace v sobě takové nezapomenutelné vzpomínky na vánoce v pokojnější a čistší podobě, než jsou u řady lidí dnes.
Helenka Vambleki
16.12.2015 14:46
My obdobně, ale o hodně skromněji, bez zvířátek, bez gramofonu, jen rozhlas po drátě.
Alena Vávrová
16.12.2015 13:38
Petře, moc mile jsi zavzpomínal na vánoce v dětství a jistě jsi rozezněl strunu vzpomínek v nejednom z nás, včetně mne. Bývalo to u nás doma podobně, jenom nás bylo kolem toho stromku o dost víc. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA