
Můj recept: výroba
domácí ořechovice
15. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
15.7.2015 12:36
Vando, tak krásně jsi to napsala. Není to jen recept, jsou tam i informace k poučení. Bezva, ale nemám rakiji. Ořechy by byly i to ostatní.
Jana Slavíková
15.7.2015 12:22
Ořechovku jsem dělala asi 10 let. Nakrájené ořechy s kořením jsem nakládala do větších okurkový sklenic do vodky, cukr jsem přidávala svařený do přecezeného výluhu. O Vánocích byla pitelná, ale úplně nejlepší je "archivní". Na jednu láhev jsme zapomněli a otevřeli ji po čtyřech letech - lahoda a ještě léčivá :-))
Hana Rypáčková
15.7.2015 11:31
Vzpomínám si, že ji vařil kdysi dávno můj tatínek.Když byla uleželá, říkali jsme tomu sliny.Fakt se tak táhla.Pak ji uvařil náš puberťák kluk a to jsme mu zbavili.
Jarmila Komberec Jakubcová
15.7.2015 10:57
děkuji za recept, uvažuji že ořechovici udělám ale nevěděla jsem jaký je postup.Náš portál je super, myslí na všechno - díky
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA