Můj recept: výroba
domácí ořechovice

Můj recept: výroba
domácí ořechovice

15. 7. 2015
alkohol nápoje recepty
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Elena Valeriánová
Vando, tak krásně jsi to napsala. Není to jen recept, jsou tam i informace k poučení. Bezva, ale nemám rakiji. Ořechy by byly i to ostatní.
Jana Slavíková
Ořechovku jsem dělala asi 10 let. Nakrájené ořechy s kořením jsem nakládala do větších okurkový sklenic do vodky, cukr jsem přidávala svařený do přecezeného výluhu. O Vánocích byla pitelná, ale úplně nejlepší je "archivní". Na jednu láhev jsme zapomněli a otevřeli ji po čtyřech letech - lahoda a ještě léčivá :-))
Hana Rypáčková
Vzpomínám si, že ji vařil kdysi dávno můj tatínek.Když byla uleželá, říkali jsme tomu sliny.Fakt se tak táhla.Pak ji uvařil náš puberťák kluk a to jsme mu zbavili.
Jarmila Komberec Jakubcová
děkuji za recept, uvažuji že ořechovici udělám ale nevěděla jsem jaký je postup.Náš portál je super, myslí na všechno - díky

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%