Můj tip na dovolenou:
Vítejte v Bratislavě
9. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Várošová
10.7.2015 10:32
Krásně popsaný tip na dovolenou.V Bratislavě jsem byla jsem na otočku,moc jsem toho neprošla,ale Btatislavský hrad jsem si nenechala ujít.Bylo krásně a dobrá viditelnost.Krásné vzpomínky na Blavu.
Soňa Prachfeldová
10.7.2015 08:51
Máme tolik překrásných míst, Slovensko nevyjímaje. Pěkné fotky i vylíčení Bratislavy , tou jsme bohužel jen projížděla.
Hana Rypáčková
10.7.2015 06:59
Hezké přiblížení.Jezdila jsem do Blavy na přírodovědné tábory.Město jsme vynechávali, jen hrad a okolí Dunaje.Děti nechtěly šlapat beton- jak říkaly...Hledali jsme zkameněliny, a Bílé Karpaty jsme celé prochodili. Také jsme pracovali v lese...Těch zajímavých rostlin a živočichů, co u nás nebylo k vidění!!! Teď bych si město docela ráda dala...Tolik změn...
Jana Šenbergerová
9.7.2015 22:10
Před lety jsme jezdívali do Blavy za přáteli. Občas, když byli na dovolené u moře, trávili jsme dovolenou v jejich bytě uprostřed města. Bývaly to krásné časy. Koupat jsme se jezdili na nedalekou nuda pláž. Chodili jsme na italskou zmrzlinu a pirožky. Docela ráda bych se tam podívala, ale asi bych našla úplně jinou Bratislavu. Most SNP už jsme zažili, ale na modrý kostelík se nepamatuji.
Marie Seitlová
9.7.2015 21:32
Květuš, cestování zdarma platí. U nás ji mají senioři a cestují. Já mám řežijní průkaz, tak ji nepotřebuji. Ale pro naše starší seniory jsem ji jela v únoru vyřídit. To to ještě s jejich občankou šlo a bylo to bez fotky. Nyní je to už s fotkou a každý s ji musí vyřídit sám. Článek se mi líbí i Bratislava. Již jsem ji několikrát navštívila.
Elena Valeriánová
9.7.2015 21:14
Já tu průkazu nemám, ale vím, že ji lze vyřídit v pokladně na nádraží. Musíte mít sebou OP a foto 2x3 cm. Vyřízení je zdarma. Když jsem byla v B., tak jsem měla mylnou informací, že je pro starší 65 let. Tak snad někdy jindy.
Květoslava HOUDKOVÁ
9.7.2015 21:06
Možná, že letos taky dojedu do Bratislavy: Pokud to nezařídí zeť internetem, tak jedině na slovenském nádraží lze získat průkazku, na kterou mají i čeští senioři (od 62 let věku) možnost cestovat slovenskou železnicí zdarma. Už tu průkazku někdo máte a cestujete?? - poraďte - díky
Jaroslava Handlová
9.7.2015 20:51
Když jsem navštívila Bratislavu poprvé, bylo mi teprve 15 let. Bylo to na pozvání dopisovací kamarádky v rámci školní družby. Tehdy ještě nestál ten nový most (SNP) a vůbec si nevzpomínám na ten krásný modrý kostelík. V roce 1961 asi takovou hezkou fasádu určitě neměl. Jsem moc ráda za nové, svěží pohledy na toto krásné město.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA