Ilustrační foto: Ingimage
Líbejte se a omládnete
8. 7. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
8.7.2015 22:45
V Poděbradech chodili mladí lidé s cedulí SMÍM VÁS OBEJMOUT? Napíšeme si SMÍM VÁS POLÍBIT? Evo, vždy je řešení. Ale možná by mě políbil pan Miroslav, kdyby byl sám.
Eva Mužíková
8.7.2015 21:57
Lidmilo, také mne to napadlo... JÁ DOSTÁVÁM " PUSINKY" JEN OD Bertíka,... ALE JSOU MILÉ
Alena Várošová
8.7.2015 15:57
Tak to ke super,už abych si šla nakoupit pampersky,když by ze mně mohlo být batole,podle Lubomírova výpočtu.Ještě si nechám udělat ty nasazovací zuby k svému věku a uf to bude líbačka......Jak můj vnuk když byl malý chtěl vidět na dědovi protézy a stále mu říkal,ať mu ukáže zuby v košíku. Taky si ráda Štěstěny přečtu,popřípadě koupím.
VANDA Blaškovič
8.7.2015 14:50
Jééé, tak toto beru, Lubomííííre! Předpokládám, že to platí i pro andílky a to se pak setkáme všichni a znovu..:)) na nějaký přiblblý důchod kašlu z vysoka a klidně si budu užívat znova a s radostí jako OSVČ...ty milióny totiž skutečně leží na zemi, jen je šikovně umět zvednout. A to již bych měla větší zkušenost.....:) Tak jdu na to! Myslím na to líbání. Kdy vyjdou Štěstěnky? Nedají se rovnou u Tebe Lubomíre objednat? To bych pak prosila i s věnováním. A asi nebudu jediná....Děkuji.
Elena Valeriánová
8.7.2015 14:24
A já se směji a bavím (možná se mi i tak nějaký ten den odečte), líbat se zrovna nemohu - po přestálé nemoci jako bonus bolestivý opar. Tak teda zvolněte nebo představa, že nám vezmou důchod a pošlou do práce je fakt děsivá, ale kdyby k tomu teda došlo a bylo mi třeba padesát, tak Vám oznamuji, že si otvírám POLÍVKÁRNU a Jitko až s Radkem přijedete do VL, přejeďte přes kopec - dostanete jednu porci (každý) grátis. A pak už budu tvrdý kapitalista.
Jana Šenbergerová
8.7.2015 14:16
Někdo říká všeho s Mírou, já všeho s Pavlem. Líbáme se oba rádi, ale když ráno vstáváme z postele a následně cvičíme, dá se o teorii mládnutí pomocí líbání trochu pochybovat. :-) To pak věřím víc tomu cvičení.
Alena Tollarová
8.7.2015 11:30
Lehce jsem se zasnila. Poslední odstavec koresponduje s mým biologickým věkem, takže tu mám případnou budoucnost či spíše tedy minulost jako na talíři. Ale Jitka mě vrátila šupem do reálu. Jelikož důchod se mi náramně zamlouvá, velím si: přiměřeně, přiměřeně ... :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA