Prima parta
4. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
VANDA Blaškovič
6.9.2015 15:11
Maruško, to je moc hezké představení. A kdo zůstal i60 věrný do dnes? Některé tváře poznávám....
Alena Tollarová
6.9.2015 00:16
Toto zdokumentované setkání se odehrálo ještě předtím, než jsem i60 objevila já. A je fajn, že i60 není pustý ostrov, ale země úsměvů, kde to stále žije ...
Jarmila Komberec Jakubcová
5.9.2015 08:30
Bylo to první setkání v Ředkovci kde jsem byla s kamarádkou.Moc se mi to líbilo.Akci "objevila" na internetu moje kamarádka a nelitovaly jsme.Od té doby jsem také "íčkařka" a jsem ráda, že jsem poznala prima lidi.Za to patří dík redakci portálu i60.
Zuzana Pivcová
4.9.2015 18:15
Maruško, to je překvapení, žes tu použila fotky ze setkání v Havlíčkově Brodě. Já jsem tam sice vycpaná jako koule, ale s tím už zpětně nic nenadělám. Dnes je to jinak. Ale je prima, když se na každé akci sejde báječná parta a z ní pak lidé neformálně referují ostatním.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA