Setkání i60 s Čechem na Řípu
3. 9. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lidmila Nejedlá
3.9.2015 20:16
Nádherný výletní den. Ale ten konec. Holky se loučily s p. Tollarem tak mohutně, že nám málem ujel vlak. Líbaška jako hrom, Olinka vyznávala lásku, slyšela jsem jak ho láká...asi na íčko
Eva Balúchová
3.9.2015 20:15
Prohlížím všechny fotky,čtu článek a tak moc mě mrzí,že jsem nebyla s vámi.Pohled na Říp a na fotky z vyhlídek mě úplně vehnal slzy do očí.Tak třeba na jaře...
Helenčin článek je nádherný,vtipný,krásně mě pobavil.
Marie Novotná
3.9.2015 15:29
Dovoluji si navrhnout paní myšce stěžovatelce nové působiště a to nejlépe v místě mezi -takzvaně svými-a to pražské ZOO .Termín odstěhování -nejlépe okamžitě ,nejpozději do 7.9.2015. 10.00hodin.Celá myší rodinka zde určitě najde pohodu.
Dagmar Bartušková
3.9.2015 15:23
Helo, skvěle vystiženo. Na nás se, kamkoli vkročíme, nezapomíná... :)))
VANDA Blaškovič
3.9.2015 14:58
Ahoj výletníci! Z Helenčinýho článku i z fotek sálá na nás veselí a kamarádství. I já mám radost a těším se na další výstup s vámi. Troufám si říci, do jakýchkoli výšin..:)) když tam budou placky koláče a smích....)) Páčko!
Dana Kolářová
3.9.2015 14:56
Radost a pohoda čiší z fotografií, hezky jste se vyřádili a turistiky užili při výstupu na horu Říp. Děkuji za rychlé zprostředkování dalšího setkání i60.
Elena Valeriánová
3.9.2015 14:04
A co je "strdí" jste zjistili? Já to nevěděla a kdyby ještě někdo byl neznalý, tak tady je definice: V odborné včelařské terminologii se jako strdí označuje medem zanesené včelí dílo volně žijících včel.
Elena Valeriánová
3.9.2015 14:03
Hola hoj, hola hoj, to byl včera tuhý boj!
Říp jste pokořili, srandy kopec si užili.
Pěkné fotky nafotili, článek pro nás stvořili.
Libuše Křapová
3.9.2015 13:38
.....cipísek, proč ten Praotec nešel ještě o pár kilometrů dál? Kopce jsou všude a Říp je od nás daleko. Musel to být opravdu den plný legrace. Holky a chlape, moc vám to přeji a trošku závidím. Ahoj :-)))
Jo a pokud vám zbylo ještě trochu elánu, přidávám se k nápadu Hanky R. Nemůžeme se zbavit krtka :-))
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA