Naše zralé modelky
opět zazářily v Liberci

Naše zralé modelky
opět zazářily v Liberci

3. 10. 2015
i60.cz móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Senzační, blahopřeji krásným dámám i redakci.
Alena Tollarová
Díky, i60, za každou takovouto akci, při které se potvrdí, že ač občanský průkaz už mají nějakou tu chvíli, nepatří jen na lavičku do parku, ale na červený koberec! Moc to dámám slušelo a všem blahopřeji a přeji jim ten úspěch.
Eva Mužíková
Soni, měla jsem výhodu, že jsem si mohla oblečky vybrat v klidu den předem, na rozdíl od ostatních, dík za pochvalu...
Soňa Prachfeldová
Opět jedna zdařilá módní, všem to sluší, Evko jsi super !
Marie Foltýnová
Jak už jsem psala na chatu.Pěkné modelky v pěkném prostředí.Je to opravdu záslužná akce v boji s touto zákeřnou chorobou.V rodině se tato nemoc vyskytla už podruhé a proto pořadatelé akce i modelky zaslouží pochvalu.
Naděžda Špásová
Všem dámám to moc sluší a vzhledem k tomu, že vím z vlastní zkušenosti, co je rakovina i velice záslužná akce. Holky, mám z vás mindrák.
Libuše Křapová
Prostě krásné zralé modelky a vydařená akce. Jenom mne mrzí, že jsou už i zde preferované jen ty štíhlé. I my baculatější bychom rády věděly, co nám sluší. Snad někdy příště.
Elena Valeriánová
Prý zralé modelky? Krásné modelky.
Radovan Cakl
Stejně fešné modelky jako loni. Neúčast nás s Jíťou mrzí, snad příště. Jste i-kočky, gratulujeme.
Jana Šenbergerová
Děvčatům to slušelo, tak hurá do dalších akcí. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody