Hlášení z Francie
5. 10. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marcela Broumová
5.10.2015 20:57
Skřítku, v tom domečku nás myšlenkami bydlí plno, fyzicky jen dvě z nejmilejších. Díky za senzační "hlášení"!
Hana Rypáčková
5.10.2015 20:51
Růženka?Zase nějaký šotek? Helenka je s Alenkou u moře.Máte tam pěkného pomocníka.
Jarmila Komberec Jakubcová
5.10.2015 20:03
Moc hezké vyprávění, já když mně u moříčka zaprší se hroutím a propadám depresi.Ale to bude tím, že mně nenavštívil Elfíček.Příště si ho zavolám na pomoc.
Eva Mužíková
5.10.2015 20:00
Tak tento způsob podávání " hlášení" může napadnout snad jen Tebe Růženko. Vše jsem měla jako před očima.... super, díky, díky. Užívejte si dál...
Lidmila Nejedlá
5.10.2015 18:29
Slepé, hluché nebo kulhavé...hlavně veselé prima ženské. Toto Elfe nevidíš?
Jana Šenbergerová
5.10.2015 17:10
Milý skřítku Elfíčku, děkuji ti za hlášení a prosím tě, abys těm babkám připomněl, že nejen jídlem živ je člověk. Trochu je pohlídej a hodně prožeň, ať se nevěnují jenom obžerství, to by pak byly vyhozené peníze, kdyby se po návratu od moře musely léčit. A pozdravuj je, ať si ten pobyt hezky užijí. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA