Foto

Zralá krása v pohybu aneb
Nové video z Písecké brány

15. 10. 2015

Vzpomínáte? Nedávno jsme referovali o zářijové módní přehlídce našich zralých dam v rámci projektu i60 Senior Fashion v krásném prostředí Písecké brány. Paní Marie Gibková, Miroslava Jachimová, Pavla Zajíčková, Marie Knotková, Naďa Valková, Anna Chalupová, Eva Riedel a Blanka Fišerová si ji náležitě užily.

Dámy se oděly do modelů z obchodu Circle Vantage Boutique, kde si vybraly originální tvorbu Renaty Retrové-Brierley. Vybrané outfity byly ve stylu second hand s heslem „co je hezké, nemusí být drahé“.

Abychom se ale neopakovali, původní zpravodajství nyní doplňujeme velmi povedeným videem naší čtenářky Danuše Kubátové, která zachytila zralé dámy přímo v akci.

Paní Danuši Kubátové děkujeme a prosíme: podívejte se.

i60.cz móda Modelky
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Lancová
Před pár hodinami jsem se vrátila ze zkoušky na MP paní Zdeňky Balajkové, takže jsem si teď s chutí připomněla MP v Písecké bráně. Moc se mi tam líbilo. Bohužel pro přehlídku ve Zlíně se nám nepodařilo zajistit nikoho, kdo natáčí tak krásná videa.
Elen Zajíčková
Jsem nadšená, Danuše děkuji! Ještě teď , po shlédnutí, jsem si to užila. Dámy byly krásné , slušelo jim to neuvěřitelně . Nemůžu uvěřit, že tento malý, ale kouzelný obchůdek nabídl tolik variant oblečení, doplňků a ty šátky! Jsem šťastná, že jsem se mohla na tom podílet. Děkuji všem.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.