O Františkových Lázních,
o mně a zralých modelkách
2. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elen Zajíčková
4.11.2015 09:28
Rozdíl slova podpořit a pochlebovat je opravdu veliký. Ten rozdíl cítí každá z nás. A je krásné, když se navzájem podpoříme, pochválíme. Když si fandíme na akcích , tleskáme.když sim pomůžeme s problémy. A myslíme to předpokládám všichni úpřimně To je záslužné a velmi fajn. Kvůli tomu jsem na Portál taky šla.Ale v čem je podpora v tomto případě tak naléhavá, to nechápu, promiňte.
Soňa Prachfeldová
4.11.2015 08:45
Pochlebování ? Trochu mě to zarazilo. Několik laskavých slov k člověku, který to zrovna potřebuje, to snad není pochlebování. Podpoříme se i na chatu, když je někomu ouvej a toho druhého to určitě potěší.
Zuzana Pivcová
4.11.2015 08:21
Já tedy za sebe říkám, že k oblíbené disciplíně na portálu i60 "Pochlebování" mám hodně daleko. Jestliže někoho pochválím, dělám to pocitově a s vědomím, že chci na člověku vyzdvihnout to dobré a udělat mu radost. A každý ať si zalistuje ve svém svědomí.
Elen Zajíčková
3.11.2015 22:00
Paní Aleno, že Vás příroda obdařila půvabem , to víte stejně jako já, jako i ostatní, , kteří viděli kdy Vaše fotografie. Že jste si toho vědoma je totiž cítit z každé Vaší věty. Jen nechápu, proč to potřebujete stále dál slyšet, žádáte potlesk, aplauz a uznání versus soucit , litování? Užívejte si to , vždyť je to dar!
Jak tu Vaší kauzu sleduju, tak je mi jasné že , "pochlebování" je na Portálu oblíbená disciplína. O to Vám jde, aby všichni řešily jen Vás, Váš vkus ......., Jestli jste , či nejste doceněna,? A každý kdo jen nachválí, ten je nepřejník. Je to až úsměvně, hlavně když si dobře pamatuji " emoce " a výpady vůči Vám, Vy vůči ostatním, vůči porotě ,a vůbec vůči všem, které se rozpoutaly při soutěži "O outfit." A teď všichni zase chválí a chválí, litují .....Toto Vás těší?Toto potřebujete?
Víte kolik krásných a zajímavých žen se pohybuje kolem nás, kolik jich je určitě i na Portálu i6O ,a kdyby každá potřebovala servis jako Vy, tak bychom nic jiného neřešily.
Moc se ale budu těšit, když budete psát hezké postřehy, články. A klidně i s fotkou. Ráda se podívám, přečtu . A to myslím úpřimně. Neměňte nic na sobě, ale v sobě. Určitě to bude mít úspěch.
Alena Várošová
3.11.2015 19:03
Lidmilo i já si nesmírně vážím toho,co jste napsala.Opravdu tolik chvály si snad ani nezasloužím a mám výčitky svědomí,že jsem Vám tenkrát v soutěži svým hodnocením ve Vašem hábitu volných šatech a papučích,či ponožkách ublížila.Již jsem Vás několikrát viděla na fotkách na různých akcích a moc Vám to slušelo jako elegantní dámě.To nepíšu jen proto,že jste mně napsala tak krásný příspěvek,ale nyní mám tu správnou příležitost A jsem ráda,že jste mne přijaly takovou jakou opravdu jsem.Děkuji Vám.
Lidmila Nejedlá
3.11.2015 18:12
Milá Aleno, sluší Ti to a asi nejen v lázních. Krásné vlasy a úsměv máš i na vesnici u slepic, v očích Ti hrají raráškové i na dvoře, ve sklepě či na půdě. Bezpochyby Tě oblékání různých modelů baví a dělá Ti to radost. Ta radost z Tebe jen čiší a to je to, co Tě dělá příjemnou, krásnou ženou. Šíříš ji určitě kolem sebe a i já se při prohlídce Tvých fotografií usmívám. Potěšila jsi mě svým upřímným vyznáním. Umím si Tě jako manekýnu představit. Tak ať se Ti daří...krásko.
Alena Várošová
3.11.2015 14:50
Evo a to je teda průšvih.Tak já Ti některé půjčím,to není problém.Kámoška si taky zkoušela v lázních moje šaty a tuniky,nosí převážně kalhoty,které se jí líbily a i když vypadá štíhleji jak já,oblekla je,ale byla v nich napěchovaná jak jelito..Každá máme jinou postavu a co sluší ji nemusí slušet mně a opačně.Nechtěj abych spočítala kolikatery šaty mám...... nejlépe je mít míň věcí kombinovat je s bolerky,tunikami,halenkami,tričkami.Nějaké černé,kvalitní sako,také není na škodu.Svetřík,kalhoty,sukně a je plný kufr. Hezký sluníčkový den všem.
Eva Mužíková
3.11.2015 14:03
Tak milé dámy, dnes jsem si při opětovném prohlížení Alenčiny gerderoby uvědomila pro některé z vás nepochopitelnou věc. NEMÁM ani jedny šaty !!! Dlouhých sukní několik, od letních rozevlátých až po slavnostní třeba za kulturou. Kraťasy, a spoustu dlouhých kalhot... no, nejsem na odstřel:)))))) Příspěvek Elen..." na druhé straně aparátu" nemá chybu...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA