Soňa Prachfeldová
4.11.2015 18:05
Moc hezké, při procházce podzimní krajinou, pod nohami šustí listí, pokud je slunce, vše zlatavě prozáří a mě v těch chvílích napadá, jak je vše pomíjivé a věčné, dočasné a stálé. Máte tam krásně, chtěla bych to jednou vidět.
Dana Kolářová
4.11.2015 09:38
Kráse podzimního lesa se těžko odolá ať v reálu či na hezkých fotkách. Děkuji za výlet.
Zuzana Pivcová
3.11.2015 20:42
Už dávno jsem neabsolvovala žádnou vycházku s fotkami, tak se alespoň teď dívám. Necítím závist, ale občas bych i snesla, kdybych také mohla někam jít.
Eva Balúchová
3.11.2015 20:09
Závidím jaké máte krásné vycházky.Taky ten kraj neznám,Lidu,budem to muset napravit :-))
Fotky jsou nádherné,miluji fotky stromů a přírody.
Jana Šenbergerová
3.11.2015 19:10
Hani, zdaleka není první. mám spoustu fotek z jiných vycházek k Edelu. Možná se k nim ještě dostanu.
Ali, jsme si toho vědomi, náš fotoaparát není tak kvalitní, jakými tady fotí ostatní, Pavel začal fotit až letos, a navíc světelné podmínky nebyly ideální. Chtěli jsme zachytit, co nás zaujalo, i když to k dokonalosti mělo daleko.
Elen, to "fitko" jsme fotili minule, ale nějak jsem se ke galerii a článku nedostala.
Děkuji vám, děvčata, za komentíky, potěšily.
Marie Seitlová
3.11.2015 18:30
Jani krásná procházka po podzimních Zlatých Horách. Fotky se mi moc líbí.
Lidmila Nejedlá
3.11.2015 18:29
Tak to je, Jani, parádní procházka! Vůbec ten kout neznám. Jste bezva dvojka. Jeden vypráví, druhý fotí...
Elena Valeriánová
3.11.2015 17:57
Pro mě důvěrně známé a mému srdci milé místo. Mám to tam velice ráda. Je tam krásný fit park a nádherná příroda, tu má Jana na fotečkách. Hezké pohlazení takto na večer.
Alena Várošová
3.11.2015 16:12
Jano,díky za procházku a ukázku sanatoria ve Zlatých Horách pro děti z dálky.Je to vidět,podzim vládne.Některé fotky jsou úžasné,některé asi foceny z jiného úhlu,nejsou tak vydařené.Ale hlavní je to,že byla procházka krásnými zákoutími Zlatých Hor..Co dokáže příroda?Úplné divy a děkuji.
Hana Rypáčková
3.11.2015 16:04
Máte to tam hezké, Jano. Takže dnešní procházka není tak úplně první?
Hezké je, že jsi si všímala detailů.Taky jsem smolila článek a vkládání fotek mě ničilo. Máš jich hodně, to jsi dobrá sazečka.Hory jsou opravdu zlaté.