Proč jsou někteří
senioři činorodí?
5. 11. 2015
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
5.11.2015 14:15
Vědci jsou od toho, aby vymýšleli vymyšlené. Za něco své mzdy dostat musí. Realita je úplně jiná, tak jako jsme jiní každý z nás. Už se vidím, jak v 75 běhám v minisukýnce po tenisovém kurtu (třeba). Srovnání důchodců v ČR a na západ od nás je spíš k smíchu (nebo už k pláči?).
Jana Šenbergerová
5.11.2015 14:06
A co když je to jen tak, že někomu je dáno a někomu ne? To by ale nebylo co zkoumat, a to se dnes nenosí. Skoro mám pocit, jako by bez zkoumání nebylo života. Zažila jsem spoustu lidí bez jediného koníčku, kteří po odchodu do důchodu zalezli do své ulity a dožili se věku, který by jim mnozí aktivní mohli závidět, zatímco oni si ze všeho nejvíc přáli umřít. Pořád máme tendenci rýpat se někomu v mozku, místo abychom si sáhli do "vědomí".
Marie Magdalena Klosová
5.11.2015 13:26
Také jsem činorodá.A myslím,že na tomto portále nejsem výjimkou !
Jarmila Komberec Jakubcová
5.11.2015 12:51
Senioři v Německu či Británii žiji jiným způsobem života, což je dáno tím, že nejsou závislí jen na starobním důchodu, ale mají různé připojištění a další bonusy.Protože jsou finančně nezávislí hodně cestují ,nebo žijí v druhém domově v zahraničních destinacích jako jsou např. Kanárské ostrovy, Thajsko či další exotické země. V Sydney jsem viděla seniorské "Domy s pečovatelskou službou".Malé bungalovy umístěné v nádherném parku, kde jsou k dispozici sportovní posilovací stroje, bazény, vířivky a vše co mohou senioři využívat k aktivnímu životu.Musím souhlasit s tím, že lidé, kteří pracují i v pozdním věku jsou vitální a spokojení se svým životem.Já sama se snažím chodit obden 5 km na různé vycházky do přírody.Protože pohyb je život..
Květoslava HOUDKOVÁ
5.11.2015 11:25
Zase ti vědci/zkoumáci : vymyslí stejně jen "trakař". Lidem, kteří se uzavřeli do sebe a svých 4 stěn, to "zkoumání" stejně h.... pomůže!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA