Alena Vávrová
9.11.2015 00:03
Evičko, jsi zkrátka dobrá. To já jednou za čas RYC a pak dlouho NIC :-).
Jana Šenbergerová
8.11.2015 20:07
Na íčku je skvělé to, že díky aktivitám jiných poznám kus světa, který bych jinak nikdy neviděla. Tomu smrku to v lese moc sluší. Ostatně jako všem. Dík!
Eva Balúchová
8.11.2015 19:53
Hani,jsem ráda,že jsi tam byla aspoň ty.Mám pocit,že na íčku není nikdo z Brna a okolí.Nemyslím,že musí číst můj článek,ale nevidím nikde žádné příspěvky z Brna a okolí.
Hana Rypáčková
8.11.2015 19:48
Evo, tím údolím jsem kdysi šla a nahoru a dolu a doleva a doprava a pěkně jsme zabloudili, ale naštěstí to je blízko Brna...Měla jsem děti a zodpovědnost, vůbec jsem si to neužila. Tak bych to měla zopakovat.Ale byly výhledy na město. Moc pěkné, vědět, kudy se touláš.
Eva Balúchová
8.11.2015 19:46
Já v pátek 12,včera 7 a dnes 5km.Zítra budu dohánět práci na zahradě.
Mojím přáním bylo dojít z Brna do Prahy(samozřejmě né za jeden den).Teď už bych omezila trasu po Moravě,ale nesehnala jsem zatím stejného nadšence.
Jarmila Komberec Jakubcová
8.11.2015 19:24
Krásná vycházka - také chodím trekovými holemi.Dnes jsem si udělala 6 km okolo Boleváku a pak jsem si zacvičila na venku umístěných strojích.Chodíme takto 2x týdně s partou seniorek a kupodivu i jedním seniorem. Ten to má povinně jak tvrdí, protože jeho manželka to organizuje.
Eva Balúchová
8.11.2015 19:13
Zuzko,zpět to byla kombinace:bus,šalina,vlak,vlak,bus,ale bylo to fajn.
Děkuji všem kdo si přečetl můj článeček.V bílovických lesích je hodně zajímavostí i pověstí.Ale já jsem spíš turistka než spisovatelka.
Zuzana Pivcová
8.11.2015 18:39
Kombinace bus-vlak a další vlak by mi vůbec nevadila, naopak. I těch 12 km bych nějak uťapala. Zvlášť se mi líbí ten vápencový lom, pro takové mám slabost. :-)
Lidmila Nejedlá
8.11.2015 18:37
Evi, tu vycházku Ti závidím. Ale přeji Ti ten dobrý pocit a tu dobrou partu. Strom je krásný, ale já bych ho raději viděla stále v lese. Prohlížím si fotografie, nikdy jsem tam nebyla a vzpomínám.
Naděžda Špásová
8.11.2015 18:33
Les, chůze a hlavně dobrá sešlost určitě nabije energií. Tak ať vám to, milá Evo, vydrží co nejdéle. Dneska jsem po dlouhé době z okna viděla Milešovku a Krušné hory. Taky hezký pohled, jako vaše fotky.
Načíst starší příspěvky