Projekt i60 Senior Fashion letos uzavřela módní přehlídka v Plzni

Projekt i60 Senior Fashion letos uzavřela módní přehlídka v Plzni

17. 11. 2015

Poslední módní přehlídka zralých modelek v Plzni je za námi. Projekt i60 Senior Fashion tak pro letošní rok skončil. Další módní přehlídky bude magazín i60 připravovat společně s partnery zase v příštím roce.

Letos jsme zorganizovali celkem 9 módních přehlídek, kterých se zúčastnilo zhruba 60 modelek z celé České republiky. Dámy předváděly modely historické ve spolupráci s Národním muzeem a Příběhem módy Hany Vignerové, módních butiků Jarky Andric Fashion Boutitique Jarsini, Zdeňky Balajkové ZB originální exkluzivní model, Renaty Retrové-Brierley Circle Vantage Boutique, dále modely značek jako jsou Orsey, C&A, E.L., Biba, Trucino, Fantazim, Marks & Spencer a další.

V OC Rokycanská na okraji Plzně probíhala přehlídka podobně jako v Karlových Varech pod taktovkou agentury REA models. Byla to přehlídka módy napříč generacemi, naše zralé modelky Jaroslava Waisová, Eva Kleinová, Helena Frühbauerová, Michaela Přibová a Ingrid Hřebíčková se na molu vystřídaly společně se slečnami a děvčaty, a to ve třech výstupech a předvedly modely značek Orsey a C&A.

Dámy si jako vždy přehlídku užily a za svou odvahu obržely od naší partnerské společnosti Fytofontana kosmetický balíček.

Děkujeme všem modelkám, které se letos prošly po módních molech a také partnerům za to, že podpořili náš projekt i60 Senior Fashion.

Fotografie z dnešní módní přehlídky budeme v příštích dnech doplňovat.

i60.cz Modelky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(3 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květoslava HOUDKOVÁ
S opožděním a omluvou (trucující Filip) také blahopřeji k úspěšné přehlídce v Plzni. Jen ať se manekýnky líbí a jsou žádané!! Dle možnosti přijedu zase fandit - kamkoliv = výlet !
Marie Foltýnová
Hezké modelky i modely.Také bych si z nich vybrala.I prostředí je moc pěkné.Zdravím Inku a Míšu.Slušelo jim to.Je to pěkné zakončení sérií přehlídek v tomto roce.
Eva Kleinová
Přehlídky jsem se v Plzni zúčastnila poprvé a byl to moc pěkný zážitek. Mělo to náboj, styl, vše ,,klaplo", jak mělo - mně to v těžkém období moc pomohlo - uvědomila jsem si, že každý den je třeba žít naplno a život si užít - přece jen věk nehraje žádnou roli - důležité je, jak se člověk cítí!
Eva Mužíková
Tak jsme se pro letošní rok " vydováděly", Plzeňská přehlídka byla jistě krásným zakončením všech devíti. Mne nejvíce tentokrát zaujal třetí model od konce a ten poslední... to je můj styl, mám ráda i tuto kombinaci barev... moc hezké. Samozřejmě i já děkuji redakci za to, že pro nás takové zážitkové akce připravila. Děkuji.
Hana Rypáčková
Elegantní naše děvčata. Poznala jsem Míšu a Inku....
Alena Várošová
To je dobře,že se přehlídka v Plzni opět zdařila a diváky zaujala.
Alena Tollarová
Koukám, že děvčata v Plzni zaujala v OC tak, že nebyla závislá na kamarádkách z i60, ale dokonce se početné obecenstvo srotilo a zastavilo. A to je dobře. Snad časem přibude i více fotek. A teď nám nezbývá než poděkovat redakci a všem, kdo se na přípravách přehlídek zúčastnili, za jejich trpělivou a náročnou práci a těšit se na věci příští.
Marie Magdalena Klosová
Milá redakce,DĚKUJI-mm
Eva Balúchová
Na to,že byla přehlídka v obchodním centru,je hodně diváků.To je dobře,modelky si obdiv diváků zasloužily.Pěkné zakončení letošních přehlídek.Třeba se nám ještě modelky svěří se svými pocity.
Lidmila Nejedlá
Spousta diváků, červený koberec, modelky Inka a Míša. Musela to být opět pěkná přehlídka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 15. týden

Uplynulou sobotu proběhll 34. ročník vyhlašování cen České hudební akademie Anděl. Ve vědomostním kvízu tohoto týdne si budete moci otestovat, jak znáte současnou českou hudební scénu. Zabrousíme ale také trochu do historie...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Digitalizace postupně prostupuje všemi státními úřady. Jak jste na tom vy - využíváte možnost vyřizování nejrůznějších žádostí on-line (pomocí počítače či mobilu), anebo raději navštěvujete úřady osobně?

Pokud to jde, vyřizuji vše "on-line"

20%

Snažím se vyřizovat věci "on-line", ale ne vždy se mi to daří

20%

Nevím, neumím na to odpovědět

19%

Mám radši osobní vyřizování záležitostí na úřadech

20%

On-line nevyřizuji nic, je to pro mě složité

21%