Ilustrační foto: Ingimage
Jak jsem se seznamovala
29. 1. 2022Zůstala jsem sama poměrně mladá. Šest let jsem žila jako robot, práce, péče o rodinu a okolí nevnímala. Až jednou jsem si všimla dvojice, která byla v mém věku a vedla se za ruce. Bylo to tak hezké!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
24.11.2015 12:03
Lidmilo, souhlasím - život ve dvojici je krásný, ale život sólo také stojí za to - i když...
Libor Farský
24.11.2015 03:22
Tedy Lidmilko, proč jsi, sakra, nebyla ředitelkou gymnázia? Já Tě baštím a mohli jsme mít společné prázdniny!
Zdenka Jírová
23.11.2015 22:56
Také mám podobné zkušenosti se Seznamkou. Přesto, že jsem se zapsala do rubriky kamarádství, povídání, měla jsem nemravné návrhy i od dost mladších nápadníků, kterým by věkový rozdíl vůbec nevadil. Jeden se dokonce prý dohodl s manželkou, že by mu povolila, aby si z Prahy za mnou občas zajel na večeři u mne doma. Znechuceně jsem podobného seznamování zanechala. Naštěstí jsem objevila íčko, takže se mohu pobavit dostatečně.
Jana Šenbergerová
23.11.2015 22:53
Kdesi jsem četla, že svět je příliš malý na to, aby se minuli dva lidé, kteří k sobě patří. Věřím tomu. Dávno před tím, než jsem poznala Pavla, potkala jsem jeho dceru a věděla jsem, že se s ní ještě potkám, i když k tomu nebyl žádný důvod. Když mě pozval k sobě, zírala jsem. Ona zřejmě také. Setkaly jsme se ve společnosti, kterou by on, na rozdíl ode mě, určitě nikdy nevyhledával. :-)
Jaroslava Handlová
23.11.2015 22:47
Ti čtyři muži byli nejspíš namyšlení a prospěcháři. Nezasloužili si žádnou lepší odpověď. Ty jsi je odpoklonkovala velmi vtipně. O tom pátém se domnívám, že byl poznamenán nějakým zklamáním a zřejmě nedokázal vyjádřit lépe, že Ti to Tvoje štěstí přeje a možná ho chtěl sdílet? Lidmilo, ta Tvoje poslední, úplně závěrečná věta je velmi moudrá a přeji Ti žít krásně a šťastně podle ní.
Alena Tollarová
23.11.2015 22:22
Vůbec netuším, jak takové seznamky vypadají a jak fungují. Ale sakra, přece někde musí chodit chlap, který by Tě byl, Lidmilo, hoden. Asi jste se míjeli. Nebo možná nevěděli, že jste to zrovna vy dva.
Radovan Cakl
23.11.2015 21:13
Lidmilko, chlapi jsou holt prevíti. Aspoň někteří. Hezky jsi to popsala :-)
Roman Procházka
23.11.2015 20:45
Jsem chlap, a zážitků mám přehršle, když jsem věřil seznamkám a při setkání jsem si také zažil své. Třebas něco uveřejním, aby byl také pohled z druhé strany... A o seznamkách ani nemluvě.
Eva Mužíková
23.11.2015 20:29
Zuzko, Ty mi mluvíš z duše... moje manželství a známosti skončily přesně z těch důvodů... to neznamená, že si myslím, že jsem přechytralá a soběstačná, ale SVÁ
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA