Smažený pstruh

Smažený pstruh

26. 11. 2015

Blíží se Vánoce, a tak lidé možná již hledají recepty na úpravu kapra, já však ještě nabízím recept na pstruha.

Potřebujeme:

2 pstruhy, sůl, kmín, mletý pepř, grilovací koření,hladkou mouku, plátek citronu. Hranolky, zeleninu na zdobení, olej na smažení, kousek másla. 

Příprava:

Pstruhy osolíme, opepříme, okmínujeme i vevnitř ryby, trochu posypeme grilovacím kořením. Pak obalíme v hladké mouce. Dáme na rozehřátou pánev s olejem a pomalu smažíme. Ryby několikrát opatrně obracíme, aby se dobře propekly. Před koncem přidáme na každou rybu kousek másla. Podáváme s domacími hranolky. Ozdobíme zeleninkou s plátkem citronu.

Dobrou chuť!

recepty
Hodnocení:
(3 b. / 2 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Zdenka Jírová
Dělám to úplně stejně, jen ne na Vánoce, ale během roku. Je to dobré. Na Vánoce musím mít kapra a salát.
Alena Vávrová
Ryby miluji, pstruha jsem měla nedávno. Dneska kousek tresky, předtím už i kapra, ale do toho vánočního z kádě nebo sádek měl daleko.
Dagmar Bartušková
Jo, tak to bych si dala říct, takovéhoto pstroužka, a to hned teď, nač čekat do Vánoc. Stačil by bez hranolek, jen s kouskem chleba a plátkem citrónu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 51. týden

Advent a vánoční zvyky v Česku i ve světě. To bude tématem vědomostního kvízu tohoto týdne.